ΟΜΟΡΦΙΑ

Μυστικά ομορφιάς κατευθείαν από την κουζίνα σας!

Όσο απίστευτό και ανσας φαίνεται, ορισμένα από τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά μυστικά ομορφιάςβρίσκονται στην κουζίνα του σπιτιού σας!

Μυστικά ομορφιάς κατευθείαν από την κουζίνα σας!

Όσο απίστευτό και ανσας φαίνεται, ορισμένα από τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά μυστικά ομορφιάςβρίσκονται στην κουζίνα του σπιτιού σας!

Απλά, καθημερινάυλικά, που δεν θα σας βάλουν σε κανένα επιπλέον έξοδο, με την κατάλληληεφαρμογή, υπόσχονται να αναζωογονήσουν και να θρέψουν την επιδερμίδα σας,εξασφαλίζοντας το πιο λαμπερό αποτέλεσμα!

Παγάκια

Κάντε με ένα παγάκιμασάζ στο πρόσωπό σας μετά τον καθαρισμό και πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ,προκειμένου να συρρικνώσετε τους πόρους. Η τακτική αυτή είναι επίσης ιδιαίτερααποτελεσματική για τα σπυράκια.

Μαγειρική σόδα

Μπορείτε ναχρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για πιο λευκά νύχια και δόντια.

Ζάχαρη

Χρησιμοποιείστε τηγια να κάνετε απολέπιση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε στη ζάχαρηαιθέρια έλαια της αρεσκείας σας και λίγο ελαιόλαδο.

Τσάι

Χρησιμοποιείστεφακελάκια τσαγιού για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.Επίσης, η εφαρμογή εκχυλίσματος από πράσινο τσάι συμβάλλει αποτελεσματικά στη σύσφιξητου δέρματος.

Λεμόνι

Διαθέτουν αντιβακτηριδιακέςκαι αντισηπτικές ιδιότητες, αποτελώντας τέλεια λύση για την ακμή και τα σπυράκια.Παράλληλα, ο χυμός λεμονιού βοηθά στην καταπολέμηση της λιπαρότητας της επιδερμίδας.

Μέλι

Οι μάσκες με μέλι,θα προσδώσουν λάμψη στα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα έχει αποδειχθεί για τη χρήσητου σε scrub απολέπισης. Επίσης, να έχετε υπόψη σας πωςβοηθά στην ανακούφιση και αντιμετώπιση του ηλιακού εγκαύματος.

Γιαούρτι

Είναι ιδανικό γιατην αντιμετώπιση των εξανθημάτων και της ερυθρότητας. Μαζί με μέλι και άλλασυστατικά, μπορείτε να παρασκευάσετε μία μάσκα προσώπου για την καταπολέμησητων ρυτίδων και την ενυδάτωση της επιδερμίδας.