ΟΜΟΡΦΙΑ

Επτά πράγματα που δεν σας λέει κανείς για τα μακριά μαλλιά

Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους με φυσικό τρόπο και εύχονται αυτό να μπορούσε να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Υπάρχουν όμως πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μακρύνουν
Επτά πράγματα που δεν σας λέει κανείς για τα μακριά μαλλιά

Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους με φυσικό τρόπο και εύχονται αυτό να μπορούσε να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Υπάρχουν όμως πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας αλλά και να είναι πιο δυνατές οι τρίχες.

Το κούρεμα βοηθάει: Μπορεί να ακούγεται παράδοξο να κόψετε τα μαλλιά σας ενώσω προσπαθείτε να τα μακρύνετε, αλλά κάθε φορά που τα απαλλάσσετε από τις κατεστραμμένες, σπασμένες τρίχες και την ψαλίδα, τους δίνετε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση.

Υπάρχουν τροφές που βοηθούν τα μαλλιά σας να μακρύνουν: Βάλτε στη διατροφή σας σολομό, κίτρινες πιπεριές, μύδια, αυγά, πασατέμπο και γλυκοπατάτες.

Το σίδερο εμποδίζει την ανάπτυξη της τρίχας: Το σίδερο και το πιστολάκι με καυτό αέρα μπορεί να προκαλέσουν σπασίματα σε τρίχες που είναι υγιείς.

Δεν χρειάζεται να λούζεστε συνέχεια: Αν λούζετε τα μαλλιά σας καθημερινά τότε δεν αφήνετε τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας να τα εμπλουτίσουν και να τα βοηθήσουν να δυναμώσουν.

Κάντε μασάζ στο κρανίο όταν λούζεστε: Κάντε το περίπου για τρία λεπτά κάθε φορά για να δώσετε τόνωση στους θύλακες των τριχών.

Χρησιμοποιήστε ενυδατική μάσκα μαλλιών το βράδυ στον ύπνο: Όταν βάζετε τη μάσκα μετά το λούσιμο δεν είναι ανάγκη να πλύνετε τα μαλλιά σας και πάλι μετά από 20-30 λεπτά. Αντίθετα, απλώστε μια πετσέτα το μαξιλάρι σας και κοιμηθείτε με την μάσκα ακόμα στα μαλλιά σας. Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας το πρωί.

Μειωμένη θερμοκρασία νερού: Το πολύ καυτό νερό στο ντους ξηραίνει το δέρμα και τα μαλλιά σας και τα κάνει πιο εύθραυστα.

Διαβάστε επίσης:

Σούπερ αντιοξειδωτικές μάσκες για δέρμα & μαλλιά με αγκινάρα

Τα 6 λάθη που κάνετε με το σίδερο ισιώματος

Η μάσκα που παίρνει παράσημο ενυδάτωσης