ΟΜΟΡΦΙΑ

Η υπερ-οδοντόκρεμα που «ξαναχτίζει» τα δόντια

Δέκα ευρώ είναι πολλά για μια οδοντόκρεμα, όμως η τιμή αυτή συμφέρει και με το παραπάνω αν είναι η καλύτερη που έχει δημιουργηθεί ποτέ!

Η υπερ-οδοντόκρεμα που «ξαναχτίζει» τα δόντια

Μετά από μόλις τρεις ημέρες χρήσης, η νέα υπερ-οδοντόκρεμα RESAT υπόσχεται να αποκαταστήσει το σμάλτο των δοντιών σε ποσοστό έως και 82%.

Η RESAT περιέχει πυριτικό ασβέστιο και φωσφορικό νάτριο, συστατικά που δομούν αποτελεσματικά ένα νέο στρώμα σμάλτου στην επιφάνεια του δοντιού.

Η πρωτοποριακή οδοντόκρεμα λειτουργεί σαν ένας «οδοντικός σοβάς», καθώς μπορεί να αποκαθιστά τις μικροσκοπικές τρύπες που προκαλούνται στα δόντια από τα ανθρακούχα αναψυκτικά και τη ζάχαρη.

Έτσι, τα δόντια γίνονται πιο λευκά αλλά και πιο δυνατά.

Η οδοντόκρεμα χρησιμοποιείται συνδυαστικά με έναν τονωτικό ορό, ο οποίος πρέπει να εφαρμόζεται μία φορά το μήνα με ειδικό μασελάκι.

Η νέα οδοντόκρεμα αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στον επόμενο μήνα.

Το εξωτερικό προστατευτικό κάλυμμα του δοντιού δεν αποκαθίσταται φυσικά όταν φθαρεί. Η RESAT είναι το πρώτο προϊόν που εξαλείφει τα σημάδια της φθοράς και προωθεί την αναγέννηση του σμάλτου με τα ίδια ακριβώς μεταλλικά στοιχεία από τα οποία αποτελείται αυτό.

Η επιστήμη πίσω από τη σύσταση της οδοντόκρεμας πρόκειται να παρουσιαστεί σε εκτενή μελέτη που θα δημοσιευθεί στην επιθεώρηση Journal of Dentistry.

Διαβάστε επίσης:

Οι 6 τροφές που είναι καλύτερες και από... οδοντόβουρτσα
Οι 4 ασθένειες που φαίνονται στα δόντια μας (βίντεο)
Τρεις υγιεινές συνήθειες που καταστρέφουν τα δόντια