ΟΜΟΡΦΙΑ

Με αυτά τα 5 βραδινά tips, θα χάσεις πιο εύκολα τα περιττά κιλά

Ποιος δεν θέλει να χάσει τα περιττά κιλά χωρίς στερήσεις και βασανιστικές δίαιτες.

Με αυτά τα 5 βραδινά tips, θα χάσεις πιο εύκολα τα περιττά κιλά

Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα πριν το βραδινό ύπνο θα ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου και θα χάσεις πιο εύκολα τα περιττά κιλά.

Πες όχι στο αλάτι
Απόφυγε τα αλμυρά και πικάντικα φαγητά πριν τον ύπνο. Το αλάτι μένει στον οργανισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα το πρωί να ξυπνάς πρησμένη. Προτίμησε ένα ελαφρύ βραδινό που θα περιλαμβάνει βραστά λαχανικά και τροφές με πρωτεΐνη, χωρίς αλάτι.

Νερό
Το νερό αποτοξινώνει τον οργανισμό και αποτρέπει την κατακράτηση υγρών.

Κάνε γυμναστική
Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως το 67% των ατόμων που έκαναν γυμναστική το βράδυ είχαν πολύ καλό ύπνο ανεξάρτητα από την ώρα που πήγαιναν στο γυμναστήριο. Προσπάθησε λοιπόν να αθλείσαι μετά τη δουλειά.

Ύπνος στο απόλυτο σκοτάδι
Η ορμόνη μελατονίνη, η οποία παράγεται στο απόλυτο σκοτάδι, βοηθάει το σώμα σου να παράγει περισσότερες ουσίες που καίνε το λίπος. Πριν πέσεις για ύπνο, βεβαιώσου πως η τηλεόραση, οι κουρτίνες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να παράγει φως μέσα στο δωμάτιο είναι κλειστά.

Ρύθμισε τη θερμοκρασία
Έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται σε δωμάτιο με θερμοκρασία 19 βαθμών έκαιγαν 7% περισσότερες θερμίδες από όσους επέλεγαν το δωμάτιο τους να έχει θερμοκρασία από 23 βαθμούς και πάνω.

Διαβάστε επίσης:
17 superfoods για γρήγορο αδυνάτισμα
Αδυνάτισμα: Γνωρίστε το απόλυτο μυστικό για σίγουρη επιτυχία