Ώριμο δέρμα και χαλάρωση προσώπου: Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η απώλεια όγκου

Όσο και αν μας ενοχλεί, η απώλεια όγκου αποτελεί χαρακτηριστικό του ώριμου δέρματος και η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες την αισθάνονται πιο έντονα καθώς μεγαλώνουν. Και μπορεί πολλές γυναίκες να κάνουν ό,τι μπορούν για να καταπολεμήσουν τα σημάδια που μαρτυρούν το ώριμο δέρμα -δηλαδή, την ξηρότητα, τις δυσχρωμίες, την ερυθρότητα, τον ανομοιόμορφο τόνο και τις ρυτίδες- όμως, συχνά αμελούν να αντιμετωπίσουν το γενικότερο και σημαντικότερο πρόβλημα: Τη γενικευμένη απώλεια του όγκου.

Τι μπορεί να κάνει, λοιπόν, μία γυναίκα σήμερα προκειμένου να αποκτήσει δέρμα πιο ελαστικό και περισσότερο σφριγηλό στο άγγιγμα;Ποια είναι τα συστατικά στα οποία αξίζει να στραφεί και η ρουτίνα περιποίησης που είναι καλό να επιλέξει προκειμένου να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση του προσώπου της και τις ρυτίδες και να δει το ώριμο δέρμα της να αποκτά ξανά σφρίγος;

Φαίνεται πως και στην περίπτωση της αντιμετώπισης της γενικευμένης απώλειας όγκου, οι αριθμοί και τα κλινικά δεδομένα μιλούν από μόνα τους.

Η στοχευμένη καταπολέμηση της γενικευμένης απώλειας όγκου

Στη «μάχη» κατά της γενικευμένης απώλειας όγκου της επιδερμίδας του προσώπου και έχοντας επίγνωση της ανάγκης των γυναικών για ορατά πιο σφριγηλό δέρμα, η La Roche-Posay δημιούργησε το SUBSTIANE [+] Serum, το πρώτο αντιγηραντικό συμπύκνωμα για την αποκατάσταση του όγκου του δέρματος.

Βασίζεται στο LR2412, ένα νέο μόριο αντιγήρανσης το οποίο είναι προϊόν ερευνών δέκα ετών και κατοχυρωμένο με 26 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Το συγκεκριμένο μόριο, που είναι εμπνευσμένο από τους αμυντικούς μηχανισμούς των φυτών και προέρχεται από το ιασμονικό οξύ, επιλέχθηκε από τα Εργαστήρια La Roche-Posay για την αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα, την εκπληκτική βιοδιαθεσιμότητα και την εξαιρετική ανοχή του. Και σήμερα, κάθε γυναίκα μπορεί να το έχει στη διάθεσή της με το SUBSTIANE [+] Serum.

Πιο αναλυτικά, ο νέος αυτός ορός αποτελεί έναν αποκλειστικό συνδυασμό δύο εξαιρετικά αποτελεσματικών ενεργών συστατικών αντιγήρανσης: Της Pro-Xylane η οποία αποκαθιστά την πυκνότητα του δέρματος και συμβάλλει στην ανόρθωση των χαρακτηριστικών που έχουν υποστεί χαλάρωση και του LR2412 που ενισχύει τη δράση της Pro-Xylane και φτάνει ως την επιφάνεια του δέρματος, αποκαθιστώντας την ελαστικότητά του.

woman



Αξίζει σίγουρα να υπογραμμίσουμε πως είναι κλινικώς αποδεδειγμένο ότι σε ειδικά επιλεγμένες συγκεντρώσεις, τα δύο αυτά μόρια εξασφαλίζουν την πλήρη έκταση της αποτελεσματικότητάς τους. Λίγες σταγόνες του νέου ορού της La Roche-Posay αρκούν συνεπώς για να ενισχύσει μία γυναίκα με ώριμο δέρμα την ελαστικότητα της επιδερμίδας της, να καταπολεμήσει τις ρυτίδες και τη χαλάρωση προσώπου και να βοηθήσει το δέρμα της να επανακτήσει το σφρίγος του.

Με υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά και τη δυνατότητα να διεισδύει αμέσως και σε βάθος στο δέρμα, το καινοτόμο αυτό serum αποτελεί ουσιαστικά τον ιδανικό σύμμαχο για κάθε γυναίκα και απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος: Ξηρό, κανονικό και μεικτό.

Χάρη στα κατάλληλα ενεργά συστατικά και τις επιστημονικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, λοιπόν, φαίνεται πως οι ρυτίδες, η χαλάρωση προσώπου και η γενικευμένη απώλεια του όγκου μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν.