ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Το προφυλακτικό του μέλλοντος είναι μικροσκοπικό

Ο Αμερικανός ερευνητής Τσαρλς Πάουελ κατασκεύασε ένα πρωτότυπο προφυλακτικό που όχι μόνο προστατεύει από αρκετά ΣΜΝ και μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά παράλληλα είναι πολύ ανθεκτικό και ασφαλές χωρίς να στερεί από το ζευγάρι την απόλαυση του σεξ.

Το προφυλακτικό του μέλλοντος είναι μικροσκοπικό

Η συσκευή Galatic Cap Pregnancy Prevention εφαρμόζει στο άκρο του πέους και ο δημιουργός του υποστηρίζει ότι είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

Το προφυλακτικό περιλαμβάνει δύο μέρη: μια κολλητική ταινία από πολυουρεθάνη που εφαρμόζει γύρω από τον κορμό του ανδρικού μορίου (περίπου όπως το λευκοπλάστ γύρω από το δάχτυλο) και μια μικρή «τάπα» που κολλά σε αυτήν ώστε να εμποδίζει το σπέρμα.

1cond

Ο Πάουελ υποστηρίζει πως το προφυλακτικό που δημιούργησε είναι η λύση σε τρία συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες: η μειωμένη αίσθηση, η δυσκολία στο άνοιγμα και η δυσκολία στην εφαρμογή.

Παράλληλα, σύμφωνα με το σχετικό άρθρο της Daily Mail, υποστηρίζει πως αρκετά από τα συμβατικά προφυλακτικά μπορεί να αποδειχθούν αναποτελεσματικά σε ποσοστό έως και 18% λόγω φθοράς ή λανθασμένης εφαρμογής.

2cond

Το Galatic Cap είναι όμως πιο χοντρό και πιο ανθεκτικό κι έτσι δεν είναι τόσο πιθανό να σπάσει.

Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι το πρωτότυπο προφυλακτικό δεν προστατεύει από ΣΜΝ (όπως ο έρπης) που μεταδίδονται με την άμεση δερματική επαφή.

Διαβάστε επίσης:

Το προφυλακτικό που "φοριέται" σε μόλις 3'' (Video)
Το προφυλακτικό του μέλλοντος είναι... γυναικείο
Προφυλακτικό με δόνηση απογειώνει την απόλαυση στο σεξ (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ