ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Η αυξητική στήθους δεν... ικανοποιεί μόνο τους άντρες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει έρευνα που διενήργησε η μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα ατόμων που έχουν υποβληθεί σε αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις, realself.com, σχετικά με την επίδραση της αυξητικής στήθους στην σεξουαλική διάθεση των γυναικών.

Η αυξητική στήθους δεν... ικανοποιεί μόνο τους άντρες

Είναι γνωστό ότι η πλειοψηφία των αντρών διεγείρεται κατά μέσο όρο περισσότερο σεξουαλικά από μία γυναίκα με μεγάλο στήθος σε σύγκριση με μία γυναίκα με μικρότερο στήθος. Πρόκειται για ένα γεγονός που έχει καταγραφεί σε στατιστικά δείγματα πολλών ερευνών επάνω στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα.

Αυτό που όμως έδειξε η έρευνα του realself.com είναι ότι και οι ίδιες οι γυναίκες που προχωρούν σε επέμβαση αυξητικής στήθους, έχουν αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα και απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο.

Συγκεκριμένα, εκ των γυναικών που κάνουν αυξητική στήθους:

-το 34% δηλώνει μεγαλύτερη ικανοποίηση στην σεξουαλική του ζωή γενικά

-το 70% δηλώνει ότι είναι πολύ πιο ικανοποιημένες από την σεξουαλική πράξη

-το 61% δηλώνει ότι έχει αυξημένη συχνότητα σεξουαλικών επαφών, ενώ μόλις το 7% έχει λιγότερες σεξουαλικές επαφές, συγκριτικά με πριν κάνουν την επέμβαση στο στήθος

-σε κλίμακα από το 1 έως το 10 (όπου 1=ελάχιστη ικανοποίηση και 10=μέγιστη ικανοποίηση) οι γυναίκες κατά μέσο όρο είδαν αύξηση της ικανοποίησής τους από τις σεξουαλικές τους επαφές πάνω από 2 μονάδες (από 6,07 στο 8,13).

Διαβάστε επίσης:

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και... κάντε καλύτερο σεξ

Τα 10 λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στην χρήση του προφυλακτικού

Στοματικό sex: Τα 3 οφέλη που δεν γνωρίζετε!

Απόκρυφα επιστημονικά μυστικά για τέλειο σεξ