ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τα 5 λάθη που κάνεις στα social media και δε σε αφήνουν να βρεις σύντροφο

Καλώς ή κακώς, τα social media αποτελούν πια αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, κάτι το οποίο υποθέτουμε έχεις συνειδητοποιήσει και έχεις δεχτεί.

Τα 5 λάθη που κάνεις στα social media και δε σε αφήνουν να βρεις σύντροφο

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο, ότι μπορεί να να αναφέρεις το όνομα κάποιου που γνώρισες και αμέσως η φίλη σου να σου ζητήσει να της τον δείξεις στο Facebook-φυσικά και τον έχεις βρει, του έχεις κάνει stalking και ξέρεις με κάθε λεπτομέρεια όλες του τις φωτογραφίες-ώστε να μπορέσει να πάρει μία πρώτη γεύση του αντικειμένου του πόθου σου-παγίδα αν μας ρωτάς γιατί αν δεν της αρέσει μπορεί να σε επηρεάσει-.

Τελοσπάντων, το θέμα στην προκειμένη είναι τα social media και η απίστευτα μεγάλη έκθεση μερικών-χωρίς φυσικά να το απαιτεί το επάγγελμά τους-η οποία μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να καταστρέψει ακόμα και την προσωπική τους ζωή. Και δεν εννοούμε να έχεις σχέση και να στέλνεις μηνύματα με κάποιο τρίτο πρόσωπο τα οποία όλως τυχαίως θα πέσουν στα χέρια ανθρώπων που δεν πρέπει, αλλά εννοούμε να είσαι single, να αναζητάς τον έρωτα, και για κάποιο λόγο η... διαδικτυακή συμπεριφορά σου να παρακωλύει το έργο σου. Πώς; Δες παρακάτω και θα πειστείς ότι έχουμε δίκιο.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr