ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Αυτοϊκανοποίηση: 4 μυστικά για καλύτερη υγεία

Αυτοϊκανοποίηση: 4 μυστικά για καλύτερη υγεία

Η γυναικεία αυτοϊκανοποίηση παρά το ότι αποτελεί ένα φυσικό και φυσιολογικό κομμάτι της υγιούς σεξουαλικής ανάπτυξης, παραμένει θέμα ταμπού.

Η αυτοϊκανοποίηση συμβάλλει στη διατήρηση της γυναιθκείας υγείας, προλαμβάνει τις λοιμώξεις του τραχήλου της μήτρας, προστατεύει από ουρολοιμώξεις, περιορίζει τον κίνδυνο εκδήλωσης διαβήτη τύπου 2 και ενδυναμώνει τους μύες της πυέλου.

Βοηθά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ύπνου, συμβάλλει στη μείωση του στρες, περιορίζει την αρτηριακή πίεση και μειώνει τα συμπτώματα κατάθλιψης.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πως μπορείτε να πετύχετε μεγαλύτερο βαθμό αυτοϊκανοποίησης.

Πηγή: bustle.com

Photo 1/4
Γνωρίστε καλύτερα το σώμα σας, μάθετε τις ερωτογενείς σας ζώνες και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας για όσο χρόνο επιθυμείτε και έχετε ανάγκη.
Photo 2/4
Ο καλύτερος τρόπος για να προσφέρετε ακόμα περισσότερη απόλαυση στον εαυτό σας είναι να αυτοϊκανοποιείστε όσο πιο συχνά μπορείτε.
Photo 3/4
Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Δεν έχει σημασία εάν έχετε σύντροφο ή απολαμβάνετε την ελευθερία σας. Εκείνες τις στιγμές μπορείτε να ζήσετε, χωρίς ταμπού και ενοχές.
Photo 4/4
Εκφραστείτε ελεύθερα και μην καταπιέζετε τις επιθυμίες σας. Μέσα από τις στιγμές αυτοϊκανοποίησης, μπορείτε να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας και τι σας αρέσει πραγματικά στο σεξ.

BEST OF NETWORK

Ρωτήστε τον γιατρό

PlusQueen