ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φοράει κορσέ 23 ώρες/ημέρα για να μοιάσει στην Jessica Rabbit! (video)

Αυτό που κάνει μια γυναίκα από την Αυστραλία προκειμένου να εκπληρώσει το παιδικό της όνειρο ξεπερνάει κάθε φαντασία. Από μικρή ήθελε κάποια στιγμή να μοιάζει στην Jessica Rabbit, το γνωστό χαρακτήρα καρτούν από την ταινία "Ποιος σκότωσε τον Roger Rabbit".

Φοράει κορσέ 23 ώρες/ημέρα για να μοιάσει στην Jessica Rabbit! (video)

Έτσι, η 27χρονη Penny Brown, έχει φτάσει μετά από πολλές πλαστικές επεμβάσεις να φοράει σουτιέν μεγέθους "O" και φορώντας κορσέ επί 23 ώρες την ημέρα, έχει πιέσει με αφύσικο τρόπο την περιφέρεια της μέσης της να μειωθεί από τα 96 εκατοστά στα 58 εκατοστά!

Η μανία της 27χρονης με την Jessica Rabbit μπορεί να κρατάει από όταν ήταν παιδί, αλλά η ιδέα του ασφυκτικού κορσέ της ήρθε τον Φεβρουάριο του 2012, όταν τον πορωτοφόρεσε για να στείλει μερικές φωτογραφίες της στον σύζυγό της που ήταν στρατιωτικός και βρισκόταν εκτός χώρας.

Της άρεσε τόσο πολύ αυτό που είδε στον καθρέφτη της, ώστε την έπιασε εμμονή να φοράει τον κορσέ με απώτερο σκοπό να μοιάσει στο ίνδαλμά της και ας ήταν ένα... καρτούν.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι η πορεία που ακολουθεί η 27χρονη μπορεί να της προκαλέσει μια σειρά προβλημάτων. Αυτή η αμφιλεγόμενη τεχνική έχει πιθανές παρενέργειες, όπως η αλλαγή της δομής των οστών ενός ατόμου μέσω της συμπίεσης του θώρακα.

Οι κορσέδες προκαλούν συμπτώματα κόπωσης και δυσκολία στην αναπνοή, καθώς "συνθλίβουν" τα εσωτερικά όργανα του ατόμου. Αυτή η έλλειψη οξυγόνωσης μπορεί να συμβάλει στο μεταβολικό σύνδρομο και να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους, το αντίθετο δηλαδή αποτέλεσμα από αυτό που επιχειρεί να φέρει στην εξωτερική της εμφάνιση η 27χρονη Penny.

Διαβάστε επίσης:

Δίδυμα γεννήθηκαν το ένα Χειμώνα και το άλλο Άνοιξη! (video)

Η εξήγηση για το μούσι στη γυναίκα και η νέα "Κοντσίτα" (video)

Ο απίστευτος λόγος που σας αρέσουν οι ταινίες με υπερήρωες

Έπαθε αποκόλληση αμφιβληστροειδούς από τα πολλά SMS