ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΙΣΑ βράβευσε τον καθηγητή Robert Bui

Το βραβείο Σοφίης της Δελφικής Ιδέας, απένειμε το Σάββατο οπρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, στον διεθνούς φήμης καθηγητή πλαστικήςχειρουργικής, Robert Bui. Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης, απονέμοντας στον Dr. P.Buiτην τιμητική διάκριση, δήλωσε

Ο ΙΣΑ βράβευσε τον καθηγητή Robert Bui

Το βραβείο Σοφίης της Δελφικής Ιδέας, απένειμε το Σάββατο οπρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, στον διεθνούς φήμης καθηγητή πλαστικήςχειρουργικής, Robert Bui.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης, απονέμοντας στον Dr. P.Buiτην τιμητική διάκριση, δήλωσε: «Μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες, ο ΙΣΑ κάνειένα επιστημονικό άνοιγμα στο παγκόσμιο ιατρικό φόρουμ. Στόχος μας είναι ναμεταλαμπαδεύσουμε τη γνώση και την κλινική μας εμπειρία σε ένα διαπολιτισμικόιατρικό επίπεδο, όπου η Ιπποκρατική Ιατρική συναντά τη διεθνή Καινοτομία, την Τεχνολογίακαι την Έρευνα. Επενδύουμε στον ιατρικό τουρισμό και ετοιμάζουμε τη χώρα μας ωςπαγκόσμιο προορισμό του.

Ξεκινήσαμε σε διεθνές επίπεδο την προσπάθεια αυτή μεμια σειρά επαφών και συνεργασιών προ ημερών στην ελληνοκινεζική ιατρική ημερίδαπου πραγματοποιήθηκε με αποστολή 40 κινέζων συναδέλφων. Σήμερα, έχουμε τη χαράνα τιμούμε έναν διεθνούς φήμης Καθηγητή της Ιατρικής. Συνεχίζουμε στο επόμενοάμεσο μέλλον με άλλες ενέργειες, που στόχο έχουν, να αναδείξουν τη χώρα μας ωςπαγκόσμιο επιστημονικό φάρο της Ιπποκρατικής ιατρικής, και να την ανεβάσουν στοπαγκόσμιο προσκήνιο ως ιατρικό πόλο έλξης.»

Ο κ. Πατούλης εξήρε τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή τωνγιατρών της Αθήνας στην προσπάθεια που κάνει ο ΙΣΑ για μια διεθνή «συναδέλφωση»σε όλο τον κόσμο, αλλά και την ανταπόκριση του Υπουργού Υγείας στη στήριξητέτοιων πρωτοβουλιών, με μία στόχευση, όπως είπε «να ξεπεράσουμε τα σύνοράμας».