ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Task Force και 'Αδωνις στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Να δουν από κοντά πως λειτουργεί ένα μεγάλο Παιδιατρικό νοσοκομείο, ζήτησαν οι επικεφαλής της Task Force, οι οποίοι πραγματοποίησαν στις 11 Σεπτεμβρίου μαζί με τον υπουργό Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη επίσκεψη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»
Task Force και 'Αδωνις στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Να δουν από κοντά πως λειτουργεί ένα μεγάλο Παιδιατρικό νοσοκομείο, ζήτησαν οι επικεφαλής της Task Force, οι οποίοι πραγματοποίησαν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου μαζί με τον υπουργό Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη επίσκεψη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Παράλληλα με την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και σύσκεψη στην οποία κυριάρχησαν όλες οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που συντελούνται στον τομέα της υγείας. Ενα άλλο ζήτημα που αναλύθηκε ενδελεχώς ήταν αυτό της παροχής τεχνογνωσίας σε σχέση με την διαχείριση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού. Οπως δήλωσε ο διοικητής του Αγία Σοφία κ. Μανώλης Παπασάβας, οι εμπειρογνώμονες ζήτησαν να δουν πως λειτουργεί ένα μεγάλο νοσοκομείο Παίδων και εμείς είναι γεγονός ότι αποτελούμε το μεγαλύτερο Παιδιατρικό νοσοκομείο. Ο διοικητής, εκτίμησε ότι η συνεργασία ήταν επωφελής και για τις δύο πλευρές.

Πάντως, είναι γεγονός ότι η Task Force το τελευταίο διάστημα έχει αναμειχθεί ιδιαίτερα στο θέμα του ανθρώπινου δυναμικού και πως μπορεί το δυναμικό αυτό, να λειτουργήσει καλλίτερα και πιο αποδοτικά όσον αφορά στο μείζον ζήτημα των εφημεριών. Στις 10 Σεπτεμβρίου δε, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας με επικεφαλής την κυρία Aurelie Vandeputte εκ μέρους της Task Force, στελέχη του υπουργείου Υγείας και διοικητές νοσοκομείων.