ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το τσεκ απ του Άδωνι για την Ημέρα Καρδιάς

Για ενδεχόμενο κίνδυνο καρδιαγγειακού νοσήματος εξετάστηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης, κατά την έναρξη των δράσεων του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς.
Το τσεκ απ του Άδωνι για την Ημέρα Καρδιάς

Γιαενδεχόμενο κίνδυνο καρδιαγγειακού νοσήματος εξετάστηκε σήμερα το πρωί ο υπουργόςΥγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης, κατά την έναρξη των δράσεων του ΩνασείουΚαρδιοχειρουργικού Κέντρου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς.

Εξάλλου,όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου Υγείας είχαντην ευκαιρία να εξεταστούν στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρόβλεψης ΚινδύνουΚαρδιαγγειακών Παθήσεων, το οποίο πρόκειται να συνεχιστεί σε δήμους σε όλη τηνΑττική και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου.

Μετάτο πέρας εξέτασής του ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Μέσα σε πέντε λεπτά, με τουςανθρώπους του Ωνασείου, κάναμε όλο τον απαραίτητο κύκλο για μια προληπτικήεξέταση για την εκτίμηση του κινδύνου που διατρέχω μέσα στα επόμενα δέκα χρόνιανα παρουσιάσω καρδιακό νόσημα.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια τουΩνασείου σε όλους τους δήμους, είναι πολύ σημαντική. Η πρόληψη είναι ζωτικήςσημασίας και όλοι μας μπορούμε να διαθέσουμε μόλις πέντε λεπτά, ώστε να ξέρουμεαν χρειαζόμαστε κάποια περαιτέρω εξέταση ή αν πρέπει απλά να αλλάξουμε τοντρόπο ζωής μας, ώστε να εξασφαλίσουμε την καλή μας υγεία.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ τουςανθρώπους του Ωνασείου. Ήταν πάρα πολύ εύκολο. Είναι μια διαδικασία πουμπορούμε και πρέπει όλοι να την κάνουμε για το καλό μας».