ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέρος των εσόδων στα καρκινοπαθή παιδιά από Χορευτική Παράσταση

Στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» θα διατεθεί μέρος των εσόδων από την παράσταση «Μούσα του Χορού,  Ελλάδα», που θα παρουσιάσουν οι Σχολές Χορού Πωλίνα Γαλοπούλου τοΣάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στηνΑίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη.
Μέρος των εσόδων στα καρκινοπαθή παιδιά από Χορευτική Παράσταση

Τηχορευτική παράσταση «Μούσα του Χορού, Ελλάδα», θα παρουσιάσουν οι Σχολές Χορού Πωλίνα Γαλοπούλου τοΣάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στηνΑίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη.

Μέροςτων εσόδων της παράστασης, θα διατεθούν προς ενίσχυση του έργου του ΣυλλόγουΦίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Ηπαράσταση που χωρίζεται σε τρία μέρη στη Θάλασσα, τη Γη και τον Ουρανό, είναιαφιερωμένη στην Ελλάδα και αποτελεί έναν ύμνο στην ομορφιά της Ελληνικής φύσης,ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι συντελεστές της παράστασης χορευτές,χορογράφοι, μουσικοί συμπληρώνουν με την παρουσία τους και την τέχνη τουςτην ελληνικότητα της παράστασης.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιώργος Κιμούληςθα απαγγείλει ποιήματα Ελλήνων ποιητών στην αρχή του κάθε μέρους τηςπαράστασης, ποιήματα σχετικά με τη Θάλασσα, τη Γη και τον Ουρανό.

Επίσης,η μεσόφωνος της Λυρικής Σκηνής ΕιρήνηΚαράγιαννη θα τραγουδήσει σε ένα από τα μέρη της παράστασης.

Τημουσική σύνθεση της παράστασης «Μούσα του χορού Ελλάδα», που γράφτηκε από το Σταύρο Μαρκόνη, θα ερμηνεύσειζωντανά η Ακαδημαϊκή ΑθηναϊκήΟρχήστρα, με μαέστρο το Στάθη Σούλη.

ΟΛόγος και η Μουσική αναδεικνύουν την Ελλάδα εξυψώνοντάς τη ως απόλυτη Μούσα τουΧορού.

Ηπροπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 από τα ταμείατου Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, καθώς και online από την ιστοσελίδα του Μεγάρου και οι τιμές των εισιτηρίωνείναι: 60€ (Διακεκριμένη Ζώνη), 40€, 25€, 15€,10€(Φοιτητικά – Παιδικά)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπορείτε να απευθυνθείτε στηνιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών http://www.megaron.gr