ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο «Κέντρο Ζωής»

Στο απόλυτο πνεύμα των ημερών πραγματοποιείται αυτό τοΣαββατοκύριακο το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Κέντρου Ζωής, μία ΜΚΟ για τηνυποστήριξη όσων ζουν με HIV/AIDS.
Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο «Κέντρο Ζωής»

Στο απόλυτο πνεύμα των ημερών πραγματοποιείται αυτό τοΣαββατοκύριακο το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Κέντρου Ζωής.

Ιδιαίτερα ρούχα, επώνυμα αξεσουάρ, καλλυντικά, βιβλία καισυλλεκτικά αντικείμενα πλημμυρίζουν σήμερα και αύριο 14 και 15 Δεκεμβρίου τονέο χώρο του Κέντρου Ζωής (Ιερά Οδός 42), της ΜΚΟ για τηνυποστήριξη όσων ζουν με HIV/AIDS.

To bazaar έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για το Κέντρο Ζωής. Όλα αυτά ταχρόνια στέλνει ένα δυνατό μήνυμα ζωής, αλληλεγγύης και ελπίδας που σήμεραέχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Ταυτόχρονα, είναι μια μεγάλη πηγή εσόδων,μια πηγή ζωής για την οργάνωση, γι’ αυτό και οι διοργανωτές του στέλνουνανοιχτή πρόσκληση προς όλους.

Ξεχωριστά σχέδια, έντονα χρώματα και μια μεγάλη συλλογήαντικειμένων εξαιρετικής ποιότητας σε τιμές κόστους περιμένουν τους παλιούςαλλά και νέους φίλους του bazaar, καθώς και δώρα-έκπληξη μέσω της λαχειοφόρουαγοράς. Όλα τα προϊόντα είναι προσφορά από επώνυμους Ελληνικούς και ξένουςοίκους μόδα.

Οι ώρες για τις αγορές σας στο Κέντρο Ζωής, Ιερά Οδός 42,1ος όροφος, Κεραμεικός, είναι: 10.00 - 18.00

Το Κέντρο Ζωής ιδρύθηκε το 1991 και είναι ένααναγνωρισμένο, μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο προσφέρει υπηρεσίες πουκαλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των ατόμων που ζουν με HIV / AIDS. Ενδεικτικάτα προγράμματά του περιλαμβάνουν: Κοινωνική, ψυχολογική και νομική υποστήριξη,Πρόγραμμα συντροφικότητας στο σπίτι και στο νοσοκομείο, Πρόγραμμα ενημέρωσης,Το Κέντρο Ζωής στηρίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία.