ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Στάχτη στα μάτια» το δωρεάν ρεύμα 8 ημερών

Στάχτη στα μάτια από την κυβέρνηση, καθώς προχωρά σεημίμετρα αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και ανακούφισης  των πολιτών, αφού δεν αντιμετωπίζει επί τηςουσίας το πρόβλημα της αιθαλομίχλης.
«Στάχτη στα μάτια» το δωρεάν ρεύμα 8 ημερών

Στάχτη στα μάτια από την κυβέρνηση, καθώς προχωρά σεημίμετρα αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και ανακούφισης των πολιτών, αφού δεν αντιμετωπίζει επί τηςουσίας το πρόβλημα της αιθαλομίχλης.

«Αν έχουμε βγάλει τέσσερις ημέρες το μήνα ανακοίνωση γιαπαρουσία αιθαλομίχλης , θα αφαιρούμε από το λογαριασμό οκτώ ημέρες στηνκατανάλωση του ρεύματος», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμήτην κοινή υπουργική απόφαση με το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Οι οικογένειες που αποτελούν δικαιούχους του κοινωνικούτιμολογίου της ΔΕΗ θα έχουν δωρεάν ρεύμα για θέρμανση τις ημέρες για τις οποίεςυπάρχει ανακοίνωση περί συνθηκών που ευνοούν τη δημιουργία νέφους αιθαλομίχλης.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η σχετική Κοινή ΥπουργικήΑπόφαση βρίσκεται ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο και πρακτικά βρίσκεται σε ισχύ.Δωρεάν ρεύμα θα δίνεται στους δικαιούχους κοινωνικού τιμολογίου για τιςδιπλάσιες ημέρες για τις οποίες υπάρχει σχετική ανακοίνωση, με την οποίαζητείται περιορισμός της χρήσης τζακιών, ξυλοσομπών κ.λπ.



Διαβάστε επίσης

ΙΣΠ: Πάρτε επιτέλους μέτρα για την αιθαλομίχλη

Συστάσεις υπ. Υγείας σε ασθενείς για την αιθαλομίχλη