ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρία βασικά λάθη που κάνουμε την περίοδο των εορτών

Τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι μια εποχή ξεγνοιασιάς και χαράς, όμως φαίνεται πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντα όπως τα θέλουμε.

Τρία βασικά λάθη που κάνουμε την περίοδο των εορτών

Τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι μια εποχή ξεγνοιασιάς καιχαράς, όμως φαίνεται πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντα όπως τα θέλουμε.


Μπορούμε να γλιτώσουμε το περιττό στρες και την κούραση εάναποφύγουμε τα παρακάτω λάθη.


- Πιστεύουμε ότι πρέπει να τα κάνουμε όλα και μάλιστα μόνοι μας

Το δείπνο, τα γλυκά, τα δώρα και οι ευχετήριες κάρτες είναιμερικά μόνο από τα πράγματα στη λίστα με αυτά που πρέπει να κάνουμε. Δε χρειάζεταινα είναι όλα χειροποίητα και τέλεια. Μπορούμε να ζητήσουμε βοήθεια για να τα καταφέρουμεκαλύτερα και γρηγορότερα ή να καταφύγουμε σε πιο εύκολες αλλά οικονομικέςλύσεις.


- Περιμένουμε ότι οι άνθρωποι και οι σχέσεις θα αλλάξουνεπειδή είναι Χριστούγεννα

Όλοι κάνουμε υποχωρήσεις για να ανταποκριθούμε στο πνεύματων εορτών, πολλές φορές όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Οι διαφωνίες και οιαντιπάθειες δεν αλλάζουν χάρη στην εποχή και είναι καλύτερα να είμαστεπροετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσάρεστες καταστάσεις με όσο το δυνατόνπερισσότερο χιούμορ.


- Μεταφράζουμε την αγάπη με χρήματα

Τα χρήματα δεν μπορούν να διορθώσουν ταπροβλήματα που υπάρχουν σε μια σχέση ούτε αποτελούν ένδειξη των αγνώνσυναισθημάτων μας. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε τις αδυναμίεςμιας σχέσης και να κάνουμε ένα δώρο από καρδιάς, ασχέτως πόσο κοστίζει