ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι θα ζητήσει το υπ. Υγείας από το Ίδρυμα Αγλ. Κυριακού

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης θα καλέσει άμεσα τα μέλη του Ιδρύματος Αγλαια Κυριακού, προκειμένου να προχωρήσουν στην άμεση αντικατάσταση του Χάρη Τομπούλογλου και την τοποθέτηση νέου Διοικητή στο νοσοκομείο.
Τι θα ζητήσει το υπ. Υγείας από το Ίδρυμα Αγλ. Κυριακού

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης θα καλέσει άμεσα τα μέλητου Ιδρύματος Αγλαια Κυριακού, προκειμένου να προχωρήσουν στην άμεσηαντικατάσταση του Χάρη Τομπούλογλου και την τοποθέτηση νέου Διοικητή στονοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον κ. Α. Γεωργιάδη, το υπουργείο Υγείας δενορίζει το διοικητή στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, αλλά είναι υποχρεωμένο νααποδεχθεί την πρόταση του Ιδρύματος για το πρόσωπο που αναλαμβάνει αυτ’η τηθέση.

Το υπουργείο Υγείας θα εξετάσει νομοθετικά τη μεγαλύτερηανάμιξή του στο διορισμό Διοικητή στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαια Κυριακού.

Ο κ. Α. Γεωργιάδης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων γιατη σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου ανάφερε ότι “όποιος νομίζει ότι έχειπρονομιακή σχέση με την κυβέρνηση και θα τη γλυτώσει, είναι γελασμένος . Η ιδέαότι κάποιος ανήκει στα δικά μας παιδιά και δεν τιμωρείται, έχει τελειώσει”.