ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καθαιρέθηκε ο Τομπούλογλου από το ΔΣ του Αγλαία Κυριακού

Καθαιρέθηκε από πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείουΠαίδων Αγλαϊα Κυριακού ο Χάρης Τομπούλογου.

Καθαιρέθηκε ο Τομπούλογλου από το ΔΣ του Αγλαία Κυριακού

Καθαιρέθηκε τελικά πριν από λίγο, από πρόεδρος του Δ.Σ. του νοσοκομείουΠαίδων Αγλαϊα Κυριακού ο Χάρης Τομπούλογου.

Την απόφαση έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο τουνοσοκομείου μετά από συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον υπουργό Υγείας κ. ΑδωνιΓεωργιάδη.

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Σε ό,τι αφορά την ιδιότητα του ισόβιου μέλους του κ.Τομπούλογλου στο Ίδρυμα «Παναγή και Αγλαΐας Κυριακού», την καθαίρεσή του πρέπεινα εισηγηθεί το Εθνικό Συμβούλιο Κληροδοτημάτων, που εποπτεύεται από τουπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια να εκδοθεί απόφαση του ΠρωτοδικείουΑθηνών -πρόκειται για την ίδια διαδικασία, με την οποία απέκτησε και τηνιδιότητα του ισόβιου μέλους.

Χρέη θα εκτελεί προσωρινά ο Διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία κ. Μανώλης Παπασσάβας.

Εξάλλου με εντολή για την άμεση απόλυση του Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος εκτός από διοικητής του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ήταν και υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας, έδωσε και ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Αλέξανδρος Τουρκολιάς.

Να σημειωθεί, ότι ο Χάρης Τομπούλογλου την παραμονή των Χριστουγέννων είχε συλληφθεί για μίζα ύψους 25.000 ευρώ και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα εκβίασης και παθητικής δωροδοκίας. Επίσης, νωρίτερα σήμερα ο Χάρης Τομπούλογλου προσήλθε και ενώπιον του τακτικού ανακριτή.