ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πυρά Άδωνι κατά ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική εκπομπή

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του εμφάνιση
Πυρά Άδωνι κατά ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική εκπομπή

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

Ο υπουργός Υγείας, τόνισεότι η κριτική της ΝΔ για το θρησκευτικό προσανατολισμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτική λέγοντας: εμείς συναντιόμαστε με τον Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο επειδή είμαστε ένθεοι-εκείνος εφόσον είναι άθεος, γιατί συναντιέται;


Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι με τις δηλώσεις στελεχών του προσπαθεί να τινάξει στον αέρα την τεράστια ελληνική προσπάθεια και ότι φαίνεται να αδιαφορεί για τις θυσίες των πολιτών.




Βάζει βόμβα στην πολιτική ομαλότητα» , είπε ο κ. Γεωργιάδης διευκρινίζοντας πως η δήλωσή του πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ειρωνική.

«Η χώρα έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια για την τινάξει στον αέρα ο ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία στιγμή», τόνισε.

Υποστήριξε ακόμη ότι ο κ. Τσίπρας «έχει καταλάβει αυτά που γίνονται» και γι΄αυτό «Σταθάκης και Μηλιός με τις δηλώσεις τους που τοποθετούν τον ΣΥΡΙΖΑ εντός μνημονίου».






Ο υπουργός Υγείας επιτέθηκε και στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ σχολιάζοντας ότι ο Φώτης Κουβέλης έχει αποφασίσει να "γίνει νέος Τσίπρας" λέγοντας σε όλα όχι.



Τέλος, εκτίμησε ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις ευρωεκλογές καθώς ο ελληνικός λαός δεν θέλει πισωγυρίσματα.