ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πιστοποίηση με εγκώμια για την ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Από τον κορυφαίο διεθνή φορέα πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισηςποιότητας DQS επαναξιολογήθηκε η ΑΝΑΠΛΑΣΗ για τις άριστες υπηρεσίες που παρέχεικαι μάλιστα με εγκωμιαστικά σχόλια.
Πιστοποίηση με εγκώμια για την ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Από τον κορυφαίο διεθνή φορέα πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισηςποιότητας DQS επαναξιολογήθηκε η ΑΝΑΠΛΑΣΗ για τις άριστες υπηρεσίες που παρέχεικαι μάλιστα με εγκωμιαστικά σχόλια.

Όπως δήλωσε ο ιδρυτής και Πρόεδρος της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ Δρ Χρήστος Γεωργόπουλος «Η πιστοποίηση τηςΑΝΑΠΛΑΣΗΣ από την DQS, ιδρυτικό μέλος του IQNet (“International Certification Network” =Διεθνές Δίκτυο Πιστοποίησης), του μεγαλύτερου μητρώου πιστοποιημένων εταιρειώνστον κόσμο, προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις με διεθνήπαρουσία, όπως η ΑΝΑΠΛΑΣΗ» και συνέχισε:

«Το ξεχωριστό σε αυτή την πιστοποίηση είναι το γεγονόςότι, η ιδιαίτερη αυστηρότητα καιεγκυρότητα της διαδικασίας πιστοποίησης που εφαρμόζουν οι επιθεωρητές της DQS επικυρώθηκεαπό τους επιθεωρητές του ΕΣΥΠ (Εθνικό Σύστημα Υποδομών Ποιότητας) πουδιαπιστεύει όλους τους Οργανισμούς πιστοποίησης κατά την εφαρμογή τωνδιαδικασιών ελέγχου συστημάτων ποιότηταςστη χώρα μας. Έτσι ο επίσημος ελεγκτικός φορέας ποιότητας της χώρας μας είχετην ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την ηγετική θέση της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ στηνΑποκατάσταση, η οποία είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την κορυφαία ποιότητα τωνυπηρεσιών της».

Οι επιθεωρητές, σύμφωνα με τον κ. Γεωργόπουλο, εντυπωσιάστηκαν από την προσήλωση της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ στις αρχές του προτύπουISO 9001, και ιδιαίτερα στην ασθενοκεντρική προσέγγιση, στην εστίαση στηνικανοποίηση των απαιτήσεων του ασθενούς, στην επιθυμία της Υπερ- ΤομεακήςΟμάδας Αποκατάστασης για συνεχή βελτίωσηκαι στη σημασία που δίνεται στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση, όχι μόνον τουπροσωπικού, αλλά και φοιτητών ελληνικώνκαι διεθνών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που προετοιμάζονται για την επαγγελματικήενασχόλησή τους με την αποκατάσταση. Εντυπωσιάστηκαν επίσης από τις ρομποτικέςκλίνες της κλειστής νοσηλείας και γενικότερα από τη χρήση της ρομποτικής τεχνολογίας που αποτελείουσιώδες πλεονέκτημα στον σχεδιασμό, τηνυλοποίηση και την επικύρωση της αποτελεσματικότητας των εξατομικευμένωνθεραπευτικών προγραμμάτων, από την Υπερ-Τομεακή Ομάδα Αποκατάστασης. Τέλοςεπιβεβαίωσαν για άλλη μία φορά, ότι η ικανοποίηση και η εμπιστοσύνη των ασθενώνπρος την ΑΝΑΠΛΑΣΗ και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και αποκατάστασηςπου παρέχει, έχει φθάσει στα μέγιστα στατιστικά προσδοκώμενα.

Και ο κ. Γεωργόπουλος κατέληξε: «Όπως είναι γνωστό, το1998 η ΑΝΑΠΛΑΣΗ έγινε ο πρώτος φορέας Αποκατάστασης στην Ευρώπη και το πρώτοΚέντρο Αποκατάστασης στη χώρα μας που πιστοποιήθηκε για το σύνολο των Υπηρεσιώντου («company-wide») κατά ISO 9001. Τότε για πρώτη φορά κατοχυρώσαμε μεεπιστημονικό τρόπο, επίσημα, τον ορισμό της υγείας, της ποιότητας Ζωής, τηςποιότητας υπηρεσιών Υγείας και Αποκατάστασης, δίνοντας έμφαση όχι μόνον στην κλινική, αλλάκαι στην κοινωνική διάστασή της. Όλα αυτά, προς μεγάλη μας ικανοποίηση,υιοθετήθηκαν πρόσφατα και από την Ένωση Κέντρων Αποθεραπείας και ΑποκατάστασηςΕλλάδος στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Στις μέρες μας, η Ποιότητα είναι το μοναδικό όπλο επιβίωσης των δομών υγείας. Έχουμε θέσειτη γνώση και την εμπειρία μας στηδιάθεση της Ελληνικής Πολιτείας, ώστε όλοι οι φορείς Υγείας στη χώρα μας ναγίνουν, όχι απλά υποστηρικτές, αλλά οπαδοί της ποιότητας στις υπηρεσίες Υγείας».