ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανευρωπαϊκή Ημέρα Λογοθεραπείας: Δωρεάν αξιολόγηση στο Κέντρο Αποκατάστασης «Ανάπλαση»

Εβδομάδα Δωρεάν Λογοθεραπευτικής Αξιολόγησης στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ, ανακοινώνει η διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης, με αφορμή τη σημερινή Πανευρωπαϊκή Ημέρα Λογοθεραπείας.

Πανευρωπαϊκή Ημέρα Λογοθεραπείας: Δωρεάν αξιολόγηση στο Κέντρο Αποκατάστασης «Ανάπλαση»

Στα 23 χρόνια λειτουργίας του, το Κέντρο Αποκατάστασης «ΑΝΑΠΛΑΣΗ» έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθά, μέσω καινοτόμων θεραπευτικών μεθόδων, σε όλους τους τομείς, χιλιάδες ασθενείς με επίκτητες νευρολογικές διαταραχές, όπως αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Διαθέτει το πλέον σύγχρονο Τμήμα Δυσφαγίας στη χώρα μας, στο οποίο ο ασθενής αξιολογείται, διαγιγνώσκεται και αντιμετωπίζεται θεραπευτικά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των διαταραχών σίτισης και κατάποσης.

Δημιουργεί και εφαρμόζει, πρωτοπορώντας διεθνώς, προηγμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα, μέσω του Νευροπλοηγούμενου Διακρανιακού Μαγνητικού Συντονισμού Εγκεφάλου (NTMS), για την πλέον ασφαλή, αναίμακτη, ανώδυνη, με εξαιρετική ακρίβεια και αποτελεσματικότητα αντιμετώπιση των αφασικών διαταραχών σε ασθενείς με Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια.

Στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Λογοθεραπείας, η «ΑΝΑΠΛΑΣΗ» καλεί τα άτομα με διαταραχές λόγου, ομιλίας, φωνής και σίτισης – μάσησης - κατάποσης σε μία ΔΩΡΕΑΝ κλινική αξιολόγηση, από την Τρίτη 6 Μαρτίου έως και την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, και σε ώρες από 10:00 – 16:00 κατόπιν ραντεβού, στο τηλεφωνικό κέντρο της «ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ»: 210 – 2702800.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΝΑΠΛΑΣΗ: Με νέες θεραπείες αρωγός στα άτομα με αναπηρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ