ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η απάντηση του διοικητή του νοσοκομείου «Ελπίς»

Η απάντηση του διοικητή του νοσοκομείου «Ελπίς»
Απάντηση «προς αποκατάσταση της αλήθειας» έδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς», κ. Θεόδωρος Γιάνναρος, σχετικά με τη νοσηλεία του αδελφού του υπουργού Υγείας, κ. Α. Γεωργιάδη.

Απάντηση «προς αποκατάσταση της αλήθειας» έδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς», κ. Θεόδωρος Γιάνναρος, σχετικά με τη νοσηλεία του αδελφού του υπουργού Υγείας, κ. Α. Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», ο κ. Αλέξανδρος Γεωργιάδης νοσηλεύτηκε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, μετά από επέμβαση, σε πολυτελείς συνθήκες παραμονής, όντας ανασφάλιστος. Ο διοικητής του νοσοκομείου στην προσωπική σελίδα του στο Facebook τονίζει ότι «όποιοι, έκαναν τη συγκεκριμένη καταγγελία... ξέχασαν να αναφέρουν κάποιες λεπτομέρειες. Οι δημοσιογράφοι που ανέδειξαν το θέμα δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν τα πάντα... Στα χέρια τους είχαν κάποια έγγραφα, τα οποία κάποιοι τους έδωσαν επιλεκτικά».

Επίσης, διευκρινίζει πως «ο κος Αλέξανδρος Γεωργιάδης εισήχθη στο νοσοκομείο, όντας ανασφάλιστος, όπως πολλοί άλλοι συμπολίτες μας. Μετά την επέμβαση πήρε εξιτήριο ((20/03/14). Υπέγραψε την ίδια ημέρα "Υπεύθυνη Δήλωση" πως θα καταβάλει τα νοσήλια που του αντιστοιχούν μέχρι τέλος του μηνός Μαρτίου. Τα νοσήλια πληρώθηκαν εγκαίρως και ο κος Α. Γεωργιάδης δεν φαίνεται να έχει καμία άλλη εκκρεμότητα σχ. με την νοσηλεία του στο νοσοκομείο μας».

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του κ. Γιάνναρου:

«Αξιότιμες κυρίες, κύριοι. Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», και προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως τα πράγματα δεν έχουν έτσι, όπως ετέθησαν. Διότι, απλά, οι όποιοι, ανώνυμα, έκαναν τη συγκεκριμένη καταγγελία... ξέχασαν να αναφέρουν κάποιες λεπτομέρειες. Οι δημοσιογράφοι που ανέδειξαν το θέμα δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν τα πάντα... Στα χέρια τους είχαν κάποια έγγραφα, τα οποία κάποιοι τους έδωσαν επιλεκτικά... Όντως, ο κος Αλέξανδρος Γεωργιάδης εισήχθη στο νοσοκομείο, όντας ανασφάλιστος, όπως πολλοί άλλοι συμπολίτες μας. Μετά την επέμβαση πήρε εξιτήριο ((20/03/14). Υπέγραψε την ίδια ημέρα "Υπεύθυνη Δήλωση" πως θα καταβάλει τα νοσήλια που του αντιστοιχούν μέχρι τέλος του μηνός Μαρτίου. Τα νοσήλια πληρώθηκαν εγκαίρως και ο κος Α. Γεωργιάδης δεν φαίνεται να έχει καμία άλλη εκκρεμότητα σχ. με την νοσηλεία του στο νοσοκομείο μας. Θεωρώ, πως έγινε υπερβολικά πολύς θόρυβος για το τίποτα. Κατανοώ πως κάποιοι, για δικούς τους λόγους επιθυμούν να πλήξουν τον Υπουργό, ή το νοσοκομείο "Ελπίς" ή, ίσως, και εμένα προσωπικά. Δεν μπορώ, όμως, σε καμία περίπτωση, να καταλάβω πως οι άνθρωποι αυτοί (...στους οποίους, σε καμία περίπτωση, δεν συμπεριλαμβάνω τους δημοσιογράφους!!!), χρησιμοποιούν τόσο αθέμιτα μέσα για να πλήξουν τον αγώνα του "κοινωνικού ιατρείου" και του νοσοκομείου "Ελπίς" για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας και τολμούν να εκτοξεύουν κατηγορίες χωρίς ουσιαστική αιτία και αφορμή. Τέλος, σχετικά με την περίφημη "σουίτα" που υποτίθεται ότι νοσηλεύτηκε ο κος Α. Γεωργιάδης, οφείλω να σας ενημερώσω πως είναι ένα μονόκλινο δωμάτιο (Νο8 της Β' Παθολογικής) στο οποίο νοσηλεύονται, χωρίς διακρίσεις, ακόμα και ανασφάλιστοι, όταν υπάρχει λόγος, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο μονόκλινο του νοσοκομείου. Ο όρος πολυτελής σουίτα, πιστέψτε με, είναι αστείος. Το νοσοκομείο "Ελπίς" διαθέτει πραγματικά πολυτελείς μονόκλινους θαλάμους στην νέα καρδιολογική κλινική. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και πιστεύω πως η απάντηση αυτή θα βοηθήσει στο να κατανοήσουν κάποιοι πως η επιλεκτική υφαρπαγή προσωπικών δεδομένων ασθενών δεν είναι πράξη που μπορεί να πλήξει αυτούς κατά των οποίων στρέφονται, αλλά αντιθέτως γελοιοποιεί αυτούς που την συνέλαβαν...

Θεόδωρος Γιάνναρος - Διοικητής "Ελπίς"».

Διαβάστε επίσης:


«Βασιλική» νοσηλεία για το δηλωθέντα ως άπορο αδελφό του Γεωργιάδη
BEST OF NETWORK

Οριστικό: Νέα παράταση του lockdown ανακοινώνει ο Μητσοτάκης - Τι θα πει στο διάγγελμά του

Βεβαιώσεις μετακίνησης: Τι ισχύει για τα έγγραφα μετά την παράταση του lockdown

Ντιέγκο Μαραντόνα: Αυτό σκότωσε τον «Θεό» - Ζήτησε να μην πάει φυλακή ο γιατρός του

Έξαλλος ο Ερντογάν με τον Τραμπ! Πόλεμος Τσαβούσογλου - Πομπέο στο ΝΑΤΟ για την Ελλάδα

Συγκλονίζει εθελοντής του εμβολίου των Pfizer και Biontech

Κρούσματα σήμερα: Νέα εκτόξευση - «Πνίγονται» ξανά με 538 η Θεσσαλονίκη και 413 η Αττική

Πόσα χρήματα ζητά ως αποζημίωση ο Γιάννης Λαγός από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Μετά τη Μέρκελ και ο Τραμπ! Νέο «ράπισμα» σε Ερντογάν - Στην απομόνωση ο Σουλτάνος

Αυτός είναι ο ευρωβουλευτής που συνελήφθη σε σεξουαλικό κορονοπάρτι

Eπίδομα θέρμανσης 2020: Ανοίγει η πλατφόρμα - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Πόσα χρήματα θα πάρουν

Καιρός Χριστούγεννα: Η εκτίμηση του Αρναούτογλου για κρύο και χιόνια...

Αποκάλυψη τώρα: Αυτός είναι ο Αντώνης του «Αντώνη αγάπη μου, έλα πάρε με από 'δω»