ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετωπική σύγκρουση Άδωνι – Λουράντου

Απίστευτους χαρακτηρισμούς και ευθείες βολές είχε το μενού στο περιθώριο της επίσκεψης του Άδωνι Γεωργιάδη σε εκδήλωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, αφού μετά τη θύελλα διαμαρτυριών των φαρμακοποιών, ο υπουργός
Μετωπική σύγκρουση Άδωνι – Λουράντου

Απίστευτους χαρακτηρισμούς και ευθείες βολές είχε το μενού στο περιθώριο της επίσκεψης του Άδωνι Γεωργιάδη σε εκδήλωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, αφού μετά τη θύελλα διαμαρτυριών των φαρμακοποιών, ο υπουργός Υγείας προκάλεσε την έντονη αντίδραση και του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστα Λουράντου.

Ο τελευταίος εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στο σχόλιο που έκανε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της εκδήλωσης, όπου, απευθυνόμενος στους φαρμακοποιούς είπε χαρακτηριστικά: “Αν θέλετε να σας εκπροσωπούν συνδικαλιστές του... 1.000.000 ευρώ με πισίνες και κότερα εγώ ντρέπομαι”.

Ο υπουργός Υγείας μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί και προχώρησε σε δημοσιοποίηση στοιχείων παλιάς φορολογικής δήλωσης του κ. Λουράντου που αφορούσε τζίρο (και όχι κέρδη) δυο φαρμακείων (αυτού και της συζύγου του) σε χρονιά πριν την κρίση, ενώ δήλωσε ότι έχει στην κατοχή του φωτογραφία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Λουράντος αναφέρει:

“Το παραλήρημα Γεωργιάδη, ο λαϊκισμός ενός σόουμαν της Κυβέρνησης, η φρίκη που αναδύεται από τον έχοντα βουλευτική ασυλία υπάλληλο της τρόικας δεν έχει όρια... Τα ψεύδη και η προσπάθεια να οδηγήσει τον κλάδο των φαρμακοποιών σε διάσπαση με τις υποδείξεις του για τον ποιο Πρόεδρο πρέπει να έχει και ποιον όχι, δεν θα περάσει !!!

Είμαι ... ακόμα ελεύθερος πολίτης και δικαιούμαι να ομιλώ και να συναναστρέφομαι με όποιον θέλω, να φωτογραφίζομαι με προέδρους κομμάτων χωρίς τον φόβο να υποστώ ... κομματικές διώξεις, να διαφωνώ και να συμφωνώ κατά την κρίση μου και να μην υποκύπτω σε εκβιασμούς, πολιτικές διώξεις και απειλές...

Τον καθιστώ υπεύθυνο και υπόλογο για ότι ήθελε συμβεί, εξ αιτίας των δηλώσεών του, σε εμένα ή την οικογένειά μου. Οι ασυναρτησίες του και τα υπονοούμενα για την οικογενειακή μου κατάσταση, δεν θα μείνουν αναπάντητα. Ας μην θεωρεί ότι η βουλευτική του ασυλία θα τον σώσει...

Τα θηρία όταν καταλαβαίνουν το τέλος τους βρυχώνται και γίνονται επικίνδυνα... Έχουν όμως γνώση οι φύλακες... Και για να μην τον αφήνω σε αγωνία τον πληροφορώ πως, ότι και να κάνει... όσο και αν προσπαθεί να υποστηρίξει τον "Τρομερό" φίλο του ... ο κυβερνητικός συνδικαλισμός που προστατεύει με όλη του τη δύναμη δεν θα επιβιώσει...”

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ανεπιθύμητος στην Πάτρα ο καταστροφέας της δημόσιας υγείας

Προκλητική αδιαφορία του Άδωνι προς τους φαρμακοποιούς