ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περισσότερα από 100 άτομα στο νοσ. Κορίνθου με γαστρεντερίτιδα

Περισσότερα από 100 άτομα βρίσκονται από το πρωί της Παρασκευής, στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου με έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, σύμφωνα με πληροφορίες από την ηλεκτρονική εφημερίδα της πόλης, sfedona.gr.

Περισσότερα από 100 άτομα στο νοσ. Κορίνθου με γαστρεντερίτιδα

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Άρχοντας δήλωσε ότι το Νοσοκομείο είναι σε πλήρη ετοιμότητα και όσα κρεβάτια έχει θα τα διαθέσει στους ασθενείς με τα σοβαρότερα συμπτώματα. Το φαινόμενο παρουσιάστηκε έντονα στους πολίτες από τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ όσο περνάει η ημέρα, υπάρχει μικρή κάμψη του φαινομένου, χωρίς ωστόσο να εφησυχάζουν οι γιατροί. Επιπλέον οι γιατροί, έχουν ειδοποιήσει και το Πανελλαδικό Κέντρο Λοιμώξεων.

Με όσους πολίτες μίλησε το sfedona.gr -που είχαν το πρόβλημα της γαστρεντερίτιδας-το κοινό χαρακτηριστικό όλων, είναι ότι πίνουν νερό από την βρύση τους και ίχι εμφαλωμένο.

Το γεγονός αυτό βέβαια, δεν αποτελεί την επιστημονική άποψη και τεκμηρίωση για τα κρούσματα, ενώ σε κάθε περίπτωση, τα αποτελέσματα των εξετάσεων, θα ρίξουν φως στο τι ακριβώς συμβαίνει.