ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όμιλος ΙΑΣΩ: έναρξη συνεργασίας με την Internationallife

Συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία International Lifeξεκίνησε ο Όμιλος ΙΑΣΩ η οποία αφορά στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ, στη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ GENERAL, στην Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, καθώς και στην Γενική και Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Όμιλος ΙΑΣΩ: έναρξη συνεργασίας με την Internationallife

Μέσω αυτής της συνεργασίας οι ασφαλισμένοι της InternationalLife, τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά συμβόλαια, απολαμβάνουν πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στις παραπάνω κλινικές του Ομίλου.

Τη νέα αυτή συνεργασία, χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ κ. Γεώργιος Σταματίου, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η συνεργασία μας με την ασφαλιστική εταιρεία InternationalLife,η οποία είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, θα διευρύνει τον αριθμό των ανθρώπων που καλύπτονται ασφαλιστικά για τις υπηρεσίες του ΙΑΣΩ. Ευελπιστούμε μέσω αυτής της συνεργασίας να καλύψουμε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των ασθενών μας».

Ο κ. Ιωάννης Μπράβος Διευθύνων Σύμβουλος της InternationalLife επεσήμανε πως «στόχος μας είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας και ειδικά με έναν από τους πλέον κορυφαίους Ομίλους που παρέχει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες όπως το ΙΑΣΩ».

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ συνεργάζεται ήδη με τις περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες,καθώς και με το ΠΕΔΥ.