ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναυλία υπέρ Αστέγων στην Πεντέλη: Όταν η ανθρωπιά συναντά την αλληλεγγύη

Η Ανθρωπιά και η Αλληλεγγύη «αντήχησε» στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη τη Δευτέρα 23 Ιουνίου το βράδυ, σε μία συναυλία υπερ των αστέγων.

Συναυλία υπέρ Αστέγων στην Πεντέλη: Όταν η ανθρωπιά συναντά την αλληλεγγύη

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Πεντέλης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Προέδρου της εταιρείας «Ανθρώπινοι Άνθρωποι» συμπολίτισσας μας κυρίας Βέρας Μεσσήνη, συνένωσαν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση μιας μουσικής παράστασης, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για τους αστέγους συνανθρώπους μας.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον προαύλιο χώρο του Μεγάρου και απήλαυσε «Τα τραγούδια του πατέρα μου» που ερμήνευσαν τρεις μεγάλες φωνές στο χώρο της ελληνικής δισκογραφίας, ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Στέλιος Διονυσίου και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.

«Όταν πρυτανεύει η αγάπη, ο σεβασμός και η προσφορά για τον συνάνθρωπο μας στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε οι δράσεις μας και τα αποτελέσματα είναι σημαντικά. Σκοπός μας είναι να κινητοποιούμε τις δυνάμεις της ίδιας της κοινωνίας για την υποστήριξη των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας» τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πεντέλης.

Στη μουσική βραδιά παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ο Γεν. Γραμ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κοντουλάκος Λευτέρης και κυρία Μπούσουλα Άντα, o Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού-Αθλητισμού κ. Τόλιος Νίκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μωραϊτης Κων/νος, χορηγοί – συμπαραστάτες στο έργο του Δημάρχου Πεντέλης, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων της πόλης και πλήθος κόσμου.

1 mdp 230614 IMG 4380


.