ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Καλές συνήθειες» προτείνουν Dettol & ΑΒ σε 100 Παιδικούς Σταθμούς

Τις δυνάμεις τους ενώνουν Dettol και ΑΒ σε μια μοναδική ενημερωτική εκστρατεία για παιδιά.

«Καλές συνήθειες» προτείνουν Dettol & ΑΒ σε 100 Παιδικούς Σταθμούς

Συγκεκριμένα, το Dettol και η ΑΒ Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητάς τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια εκστρατεία ενημέρωσης σε παιδιά προσχολικής ηλικίας που στόχο έχει, τόσο να βοηθήσει τους γονείς, όσο και να εκπαιδεύσει τους μικρούς φίλους για τις «καλές συνήθειες». Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει 100 επισκέψεις σε παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα από τις 19 Ιουνίου, θα προσφέρει μέσα από τα καταστήματα της ΑΒ, το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό παραμυθοπαιχνίδι «Οι περιπέτειες της Έλλης και το μαγικό σαπούνι».

Αναλυτικά, το Dettol και η ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με την δημιουργική ομάδα «Παραμυθοκουζίνα» θα επισκεφθούν συνολικά 100 παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και θα δημιουργήσουν μαζί με τα παιδιά ένα – μοναδικό κάθε φορά – παραμύθι με θέμα τις «καλές συνήθειες». Μέσα από μια βιωματική εμπειρία και με την καθοδήγηση του συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Κώστα Στοφόρου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη σημασία που έχουν οι καλές συνήθειες στην καθημερινότητά τους ενώ παράλληλα, θα παίρνουν ως αναμνηστικό, ένα πιστοποιητικό συμμετοχής με την υπογραφή του συγγραφέα!

Από τις 19 Ιουνίου και για δύο εβδομάδες, στα καταστήματα της ΑΒ, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία με την αγορά προϊόντων Dettol σε μεγάλες προσφορές να κερδίσουν ένα μοναδικό παραμυθοπαιχνίδι. «Οι περιπέτειες της Έλλης και το μαγικό σαπούνι» είναι ένα ξεχωριστό παραμύθι που μέσα από μια εκπαιδευτική ιστορία και ένα διαδραστικό παιχνίδι φέρνει τα παιδιά σε επαφή με τη σημασία της καθαριότητας.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα Dettol από τα καταστήματα της ΑΒ και να χαρίσετε στα παιδιά σας ένα υπέροχο παραμυθοπαιχνίδι που θα τους υπενθυμίσει τις καλές συνήθειες και τα βασικά μηνύματα καθαριότητας και υγιεινής.