ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο: Το αλυσοπρίονο χώθηκε στον λαιμό του και όμως έζησε! (φωτογραφίες)

Αυτό που βλέπετε είναι η ακτινογραφία που έκαναν οι γιατροί στον 21χρονο James Valentine, όταν αυτός εισήχθη στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Allegheny στο Πίστμπουργκ των ΗΠΑ.

Απίστευτο: Το αλυσοπρίονο χώθηκε στον λαιμό του και όμως έζησε! (φωτογραφίες)

Αν ήταν ταινία δράσης στην τηλεόραση ή το σινεμά, μια τέτοια σκηνή θα σήμαινε τον βέβαιο και ανατριχιαστικό θάνατο του τραυματισμένου νεαρού. Αλλά η ζωή έπαιξε το δικό της σενάριο στην περίπτωση του 21χρονου ξυλοκόπου, ο οποίος επέζησε από αυτό το τρομακτικό εργατικό ατύχημα χωρίς άλλες επιπλοκές στην υγεία του, πέρα από το σημάδι στον λαιμό του.

Η περιπέτεια του James Valentine ήταν το θέμα της τηλεοπτικής εκπομπής "Untold Stories of the ER" που προβάλλεται στην αμερικανική τηλεόραση. Όταν από λάθος χειρισμό ο 21χρονος είδε την λεπίδα από το αλυσοπρίονο που χειριζόταν να καρφώνεται στον ώμο και τον λαιμό του, ως εκ θαύματος δεν πανικοβλήθηκε.

chainsawneck1

Ήξερε πως αν έκανε την προσπάθεια να το βγάλει θα αιμορραγούσε ανεξέλεγκτα μέχρι θανάτου. Οι συνάδελφοί του ειδοποίησαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν έχει χτυπηθεί η καρωτίδα του αλλά ούτε και ο οισοφάγος, καθώς ο νεαρός ξυλοκόπος ήταν ικανός ακόμα και να μιλήσει!

Τον έβαλαν άμεσα στο χειρουργείο και του αφαίρεσαν προσεκτικά την λάμα από το αλυσοπρίονο. Κατά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι η λάμα είχε σταματήσει μόλις 1 εκατοστό από την καρωτίδα του 21χρονου. Αν την είχε χτυπήσει, τότε δεν θα είχε επιζήσει.

Ο James Valentine μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του άκρως τυχερό μέσα στην ατυχία του αφού είναι ζωντανός και ξεκίνησε φυσιοθεραπείες από την επόμενη κιόλας μέρα του ατυχήματός του.

chain2

Διαβάστε επίσης:

Αμοιβάδα της έφαγε τα μάτια μέσα σε έξι μήνες

Το μωρό δεν περίμενε και γεννήθηκε στην είσοδο του νοσοκομείου (βιντεο)

Ο γιατρός που χειρούργησε μόνος του τον εαυτό του στον Αρκτικό Κύκλο (pics)

Πρέπει να το δείτε: Τα πρώτα βήματα του ακρωτηριασμένου δίχρονου που συγκινούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ