ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το «αντιμικροβιακό» μπουφάν που προστατεύει από τη γρίπη! (video)

Το «αντιμικροβιακό» μπουφάν που προστατεύει από τη γρίπη! (video)

Είναι η ιδανική ενδυματολογική επιλογή για τους υποχόνδριους που είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να έρχονται σε επαφή με δεκάδες αγνώστους-φορείς μικροβίων!

Όσοι χρησιμοποιούν καθημερινά τα Μέσα γνωρίζουν πολύ καλά ότι βομβαρδίζονται –ή οι ίδιοι βομβαρδίζουν τους άλλους!– με μικρόβια που μπορεί να προκαλέσουν γρίπη και άλλες αερομεταφερόμενες λοιμώξεις.

jacket

Το «μπουφάν-εξολοθρευτής» σχεδιάστηκε από την εταιρία Gravitytank σε συνεργασία με την εταιρία ρούχων Betabrand για να κάνει τις καθημερινές διαδρομές με το λεωφορείο πιο ασφαλείς.

jacket 3

Το ύφασμα που καλύπτει το λαιμό έχει αντι-μικροβιακή επένδυση ώστε να προστατεύει από τα σταγονίδια που εκτοξεύονται με το φτάρνισμα. Στα μανίκια υπάρχει έξτρα επένδυση με ένα επιπλέον κομμάτι υφάσματος που επιτρέπει να καλύπτεται το χέρι πριν έρθει σε επαφή με τις λαβές και τους στύλους υποστήριξης. Οι άνετες τσέπες του μπουφάν επιτρέπουν επίσης την ομαλή μεταφορά του αέρα ώστε να μην αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες που ευνοούν την ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών.

Διαβάστε επίσης:

Φάρμακα για γρίπη & κρυολόγημα: Ένα μαγικό φωτογραφικό άλμπουμ από το παρελθόν
Η ιδανική γυμναστική για πρόληψη της... γρίπης!

Το «αντιμικροβιακό» μπουφάν που προστατεύει από τη γρίπη! (video)

Best of DPG network