ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκινά η σίτιση του Νίκου Ρωμανού

Ξεκινά άμεσα η σίτιση του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του on Med από την διοίκηση του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Ήδη ο Νίκος Ρωμανός λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, έφαγε την πρώτη φρυγανιά.

Ξεκινά η σίτιση του Νίκου Ρωμανού

Η πληροφορία αυτή γίνεται γνωστή μετά τη μακρά σύσκεψη που είχε την Τετάρτη ο διοικητής του νοοσκομείου, Χρήστος Τσάμης, με τους θεράποντες γιατρούς και τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού και με αφορμή την περίφημη τροπολογία που επιτρέπει στους κρατούμενους φοιτητές να παρακολουθούν τα μαθήματά τους με βραχιολάκι, γεγονός που ικανοποιεί τον απεργό πείνας.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η διαδικασία της σίτισης δεν είναι απλή και θα είναι αρκετά χρονοβόρα. Αυτό σημαίνει ότι ο Νίκος Ρωμανός, θα λαμβάνει τέσσερις κουταλιές φαγητό κάθε 20 λεπτά, ώσπου να ισορροπήσει και πάλι ο οργανισμός του, καθώς είναι αρκετά εξουθενωμένος, μετά από 31 ημέρες απεργίας πείνας.

Εν τω μεταξύ γύρω στις 1.30 το μεσημέρι, ξεκίνησε η ψηφοφορία από τους βουλευτές, της τροπολογίας που επιτρέπει στους κρατούμενους φοιτητές να παρακολουθύν τα μαθήματά τους με ηλεκτρονική επιτήρηση.

Διαβάστε ακόμη:

Ξεκίνησε και απεργία δίψας ο Νίκος Ρωμανός

Η Παπακώστα στηρίζει τον Ρωμανό - σταθερή η υγεία του απεργού πείνας

Πότε ο νόμος προβλέπει την παρέμβαση των γιατρών σε περιπτώσεις απεργίας πείνας

ΠΙΣ για τον Ρωμανό: Η βούληση του ασθενούς πάνω από το καθήκον του γιατρού

Νίκος Ρωμανός: Αναμένοντας τα εργαστηριακά αποτελέσματα, γιατροί και φορείς πιέζουν για μία λύση