ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Λάρισα αγκαλιάζει τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα»

Πλήθος Λαρισαίων κυριών τίμησε πριν λίγες ημέρες την πρωτοβουλία της επιχειρηματία κυρίας Μαριάνας Μπατάλα να διοργανώσει φιλανθρωπική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Η Λάρισα αγκαλιάζει τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα»

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Επίκ. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων κυρία Νικολέττα Τσιτσανούδη - Μαλλίδη, η οποία και τόνισε μεταξύ άλλων, ότι είναι συγκινητική και συγκλονιστική η άοκνη προσπάθεια και αφοσίωση του Συλλόγου «Ελπίδα» στο έργο της προσφοράς και ιδιαίτερα ο προσωπικός αγώνας της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη μαζί με τα άλλα μέλη του εξαιρετικού αυτού Συλλόγου.

Παράλληλα, ευρηματική είναι η πρωτοβουλία της σχεδιάστριας κοσμημάτων κυρίας Λιάνας Βουράκη να σχεδιάσει και να διαθέσει ένα κόσμημα για τις ανάγκες του συλλόγου, ενσωματώνοντας την έννοια της αλληλεγγύης στη δημιουργία. «Γιατί», όπως τόνισε και η κυρία Τσιτσανούδη, «η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο».

Από την πλευρά της «Ελπίδας» το παρόν έδωσε το μέλος του Δ.Σ. κυρία Ινώ Κωνσταντοπούλου η οποία και τόνισε τη σημασία της διάδοσης και της αποκέντρωσης της σημαντικής φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας και στη Θεσσαλία με επίκεντρο τη Λάρισα.