ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν 7ήμερη κρουαζιέρα για… δύο – Από την Κυριακή στην Πράσινη

Ο πρώτος μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός της Πράσινης ξεκίνησε και είναι... εντυπωσιακός. Διεκδικήστε μια 7ήμερη κρουαζιέρα για... δύο στη Νότια Πελοπόννησο με ιστιοπλοϊκό σκάφος της Aquarius Yachts.

 

Δωρεάν 7ήμερη κρουαζιέρα για… δύο – Από την Κυριακή στην Πράσινη

Με μόλις 7 κουπόνια δύο τυχεροί που θα προκύψουν μετά από κλήρωση, θα κερδίσουν τη συμμετοχή μαζί με έναν φίλο ή φίλη τους σε μια αξέχαστη κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό σκάφος, διάρκειας μιας εβδομάδας στη Νότια Πελοπόννησο, αξίας 3.000 ευρώ.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να διεκδικήσετε το μεγάλο δώρο είναι να συγκεντρώσετε τα 7 κουπόνια τα οποία θα δημοσιευτούν από την Κυριακή 17 Μαΐου στην εφημερίδα «Η Πράσινη» για να λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου. Στο διαγωνισμό μπορείτε να λάβετε μέρος ακόμα και με επτά κουπόνια της ίδιας ημέρας κυκλοφορίας της εφημερίδας.

Το 7ο κουπόνι θα δημοσιευτεί το Σάββατο 23/05/2015, ενώ θα δημοσιευτούν και τρία (3) κουπόνια μπαλαντέρ από την Κυριακή 24/05/2015 μέχρι και την Τρίτη 26/05/2015.

Στείλτε τα κουπόνια σας μαζί με το δελτίο συμμετοχής συμπληρωμένο με τα στοιχεία σας, με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 στη διεύθυνση: Παναθηναϊκές Εκδόσεις ΑΕ, 14ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, ΤΚ 14564, Κηφισιά Αττικής.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ AQUARIUSYACHTS

Στην Κηφισιά Αττικής σήμερα, 17 Μαΐου 2015, η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ» (εφεξής η «ΕΤΑΙΡΕΊΑ»), που εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, 14ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, διοργανώνει διαγωνισμό στην εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ» (εφεξής «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ»).

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα της Εφημερίδας κάθε ενδιαφερομένου, της κλήρωσης και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους σε οποιοδήποτε στάδιο του προγράμματος, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκεια του προγράμματος. Η τυχόν μεταβολή των όρων αυτού θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στην Εφημερίδα ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η Εταιρεία δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με την οποιαδήποτε τροποποίηση τυχόν πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε τους Όρους Συμμετοχής εδώ.