ΕΙΔΗΣΕΙΣ

International Coaching Federation Greece Chapter: Μία εμπειρία coaching που αγκάλιασε η Αθήνα

Μια συναρπαστική διαδραστική εμπειρία coaching είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στις εκδηλώσεις για την Διεθνή Εβδομάδα Coaching 18-23 Μαΐου που οργάνωσαν στην Αθήνα τα μέλη του ελληνικού παραστήματος του διεθνούς οργανισμού για το coaching International Coaching Federation, ICF Greece Chapter.

International Coaching Federation Greece Chapter: Μία εμπειρία coaching που αγκάλιασε η Αθήνα

Φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν "Τι σε απασχολεί; Είμαι Coach" πιστοποιημένοι και διαπιστευμένοι coaches μέλη του ICF Greece Chapter, βγήκαν στο προσκήνιο για την πρώτη δημόσια παρουσία τους στο αθηναϊκό κοινό με ομιλίες, ενημέρωση, φυλλάδια με χρήσιμες πληροφορίες και πολλές δωρεάν συνεδρίες για όσους θέλησαν να δοκιμάσουν προσωπικά την δυναμική εμπειρία του coaching και τα οφέλη του. Τα σημεία επαφής στήθηκαν στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone στη Σκουφά και στο Apivita Experience Store στη Σόλωνος.

Άτομα κάθε ηλικίας και φύλου με δυνατή μέσα τους την πρόθεση να βρουν το δρόμο για την καλύτερη ζωή τους, να λύσουν προβλήματα ή διλήμματα, να ξεκαθαρίσουν δράσεις, να κάνουν αλλαγές, έκαναν ήδη το πρώτο βήμα μπροστά. Όχι μόνο έμαθαν «Τι είναι coaching;» αλλά δοκίμασαν «Τι μπορεί να κάνει για αυτούς» και «Είδαν πώς λειτουργεί».

Μέσα από αυτή τη συνεργασία των coaches με ενεργούς και δυναμικούς πολίτες η ανάγκη της παρουσίας του coaching στη ζωή μας –ειδικά στη σύγχρονη πραγματικότητα – καθώς και του λειτουργικού του ρόλου, επιβεβαιώθηκε με τον πιο αξιόπιστο τρόπο.

Όσο για τη συμμετοχή; Δεν ήταν λίγοι όσοι δήλωσαν ότι ήθελαν μεγαλύτερη και πιο συχνή επαφή με την επίσημη κοινότητα coaching στην Ελλάδα. Αυτή είναι άλλωστε και η υπόσχεση που έδωσαν τα μέλη του ICF Greece: Να βρεθούν πάλι σύντομα κοντά στο κοινό με πρωτότυπες δράσεις, ομιλίες και διαπροσωπικές συνεργασίες.

Ο εορτασμός των 20 χρόνων του ICF θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου με μια ιδιαίτερη πανηγυρική εκδήλωση με διεθνή εκπροσώπηση.

Πληροφορίες για τις δράσεις του ICF Greece Chapter και για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη ή φίλοι στο 210 8160255.

Διαβάστε ακόμη:

Το coaching στα χρόνια της ελληνικής κρίσης...

Τα 8 πρακτικά βήματα στόχευσης & επαναπροσδιορισμού για την αλλαγή καριέρας

«Ανασυνταχθείτε» ένα σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσετε

Ατομικό Πρόγραμμα Διαχείρισης Χρόνου και Στοχοθεσίας για παιδιά & εφήβους

Οι... στόχοι κάνουν καλό στην υγεία μας

Το άγχος και το στρες και πώς θα το τιθασσεύσουμε: ένα χρήσιμο σεμινάριο

Πώς αποτυπώνονται οι ψυχικές ασθένειες στο σώμα μας

Πότε οι γυναίκες "πιάνουν" τους στόχους: γάμος, παιδί και καριέρα


Το στρες στα χρόνια του life coaching



Το coaching, η νευροεπιστήμη και η διαλεκτική του Σωκράτη