ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι η πιο δημοφιλής μέρα για…

Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι κατ’ εξοχήν μια ξεχωριστή μέρα, καθώς αποτελεί μια ευκαιρία να γιορτάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να ανταλλάξουμε δώρα και να μοιραστούμε στιγμές ξεγνοιασιάς.

Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι η πιο δημοφιλής μέρα για…

Φαίνεται όμως ότι είναι μια ιδιαίτερη –ίσως η πιο ιδιαίτερη– ημέρα και για πάρα πολλά ζευγάρια...

Αν και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θεωρείται η πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου, η παραμονή των Χριστουγέννων είναι η πιο δημοφιλής ημέρα για πρόταση γάμου!

Η διαπίστωση αυτή προέκυψε βάσει δημοσκόπησης που έγινε μέσω Facebook και στην οποία συμμετείχαν πάνω από 2,6 εκατομμύρια χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Το 30% των χρηστών δήλωσε πως αρραβωνιάστηκε λίγο πριν την περίοδο των Χριστουγέννων (το μήνα Νοέμβρη ή Δεκέμβρη), με τους περισσότερους άντρες να κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους την παραμονή των Χριστουγέννων. Η αμέσως επόμενη δημοφιλέστερη ημέρα για πρόταση γάμου ήταν η ημέρα των Χριστουγέννων, στην τρίτη θέση βρέθηκε η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ στην τέταρτη θέση ήταν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

{youtube}ghe2e3Sfdt0{/youtube}

Οι πιθανοί λόγοι πίσω από τα παραπάνω αποτελέσματα είναι πολλοί: Ίσως κάποιοι θεώρησαν ότι το μονόπετρο είναι το ιδανικό δώρο Χριστουγέννων ή ήθελαν να έχουν αρκετό χρόνο μπροστά τους ώστε να οργανώσουν έναν ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό γάμο.

Διαβάστε επίσης:

Κουτάβια και Χριστούγεννα: Δάκρυα και χαμόγελα σε ένα βίντεο!
Τι δώρα να κάνετε στους αγαπημένους σας φέτος τα Χριστούγεννα
Ποια είναι η «ιδανική» ηλικία γάμου