ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με μοναδική ελληνική συμμετοχή το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ρινολογίας & Ωτολογίας στο Ντουμπάι

Με μοναδική ελληνική συμμετοχή αυτή της Χειρουργού ΩΡΛ και ρινοπλαστικού, Αργυρώς Κυπραίου, πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Εβδομάδα στο Ντουμπάϊ το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ρινολογίας και Ωτολογίας.

Με μοναδική ελληνική συμμετοχή το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ρινολογίας & Ωτολογίας στο Ντουμπάι

Στο συνέδριο συμμετείχαν γιατροί από Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία από διακεκριμένα νοσοκομεία και ερευνητικά κέντρα όπως είναι η Mayo Clinic, το SIU (Southern Illinois University ), το Πανεπιστήμιο Αλεξάνδρειας και το Πανεπιστήμιο του Τόκιο.

Η κυρία Κυπραίου συμμετείχε στο συνέδριο μιλώντας για τεχνικές διάπλασης ακρορρινίου και μάλιστα η ομιλία της είχε τίτλο ‘’Modern rhinoplasty, shaping and defining the nasal tip’’.

Η Ελληνίδα γιατρός απέσπασε το χειροκρότημα των συναδέλφων της όταν αναφέρθηκε στην μέθοδο ανάπλασης ρινός που εφαρμόζεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ίδια. Άλλες σημαντικές ανακοινώσεις στο συνέδριο ήταν αυτή του δρ. Ryoji Tokashiki που αναφέρθηκε στην μέθοδο αποκατάστασης μονόπλευρης παράλυσης φωνητικών χορδών. Αλλά και η ανακοίνωση του ρόλου μίας πρότυπης φαρμακευτικής ουσίας για την πρόληψη της απώλειας ακοής .

Διαβάστε ακόμη:

Μύθοι και πραγματικότητα στις επεμβάσεις ρινικού διαφράγματος και ρινοπλαστικής