ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Εργοθεραπείας στο 1ο κοινό συνέδριο της ΕΝΟΤΗΕ και της COTEC

Το Τμήμα Εργοθεραπείας συμμετείχε με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα στο 1ο κοινό συνέδριο της ΕΝΟΤΗΕ (European Network of Occupational Therapy in Higher Education) και της COTEC (Council of Occupational Therapists for European Countries), το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Galway της Ιρλανδίας μεταξύ 15-19 Ιουνίου 2016.

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Εργοθεραπείας στο 1ο κοινό συνέδριο της ΕΝΟΤΗΕ και της COTEC

Η πολύ επιτυχημένη φετινή παρουσία του Τμήματος στο συνέδριο περιλάμβανε:

- Δύο αναρτημένες ανακοινώσεις, η μία από την κα Σκαλτσή Πολυξένη, ακαδημαϊκό του Τμήματος και η δεύτερη από τον Δρ Σιαπέρα Παναγιώτη, Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο του Τμήματος.

- Έπειτα από τις εντατικές προσπάθειες του Τμήματος, ελήφθη η απόφαση από τη γενική συνέλευση του ENOTHE το Πανευρωπαϊκό συνέδριο του 2019 να διοργανωθεί στην Αθήνα.

- Ο Δρ Σιαπέρας Παναγιώτης, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Τμήματος Εργοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, εκλέχθηκε στο Board της ΕΝΟΤΗΕ, αποσπώντας τις περισσότερες ψήφους από τους υπόλοιπους υποψήφιους.

IMG 20160618low

Το Τμήμα Εργοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου από την ίδρυσή του βρίσκεται σταθερά στο κέντρο των Ευρωπαϊκών εξελίξεων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο, τις σπουδές και την έρευνα.

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr