ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζί της για όσα μας πάνε μπροστά: Η Genesis Pharma & η Κέλλυ Αραούζου μαζί στην Ολυμπιάδα του Ρίο

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν την έναρξη της κορυφαίας στιγμής του παγκόσμιου αθλητισμού, των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, όπου 88 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έχουν ήδη εξασφαλίσει πρόκριση.

Μαζί της για όσα μας πάνε μπροστά: Η Genesis Pharma & η Κέλλυ Αραούζου μαζί στην Ολυμπιάδα του Ρίο

Σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η GENESIS Pharma έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο να είναι ιδιαίτερα περήφανη. Από το 2014, στηρίζει ως αποκλειστικός χορηγός τις προσπάθειες πρόκρισης της πρωταθλήτριας στη Μαραθώνια Κολύμβηση Κέλλυς Αραούζου. Η φαρμακοβιομηχανία Genesis Pharma μάλιστα, με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντίνο Ευριπίδη, στέλνει το μήνυμα: «Μαζί της, για όσα μας πάνε μπροστά #PameKelly»

Η Κέλλυ πέτυχε την πρόκρισή της στην Ολυμπιάδα και πρόκειται να αγωνιστεί στον Τελικό των 10 χλμ. Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας.
Σήμερα, βρίσκεται στην τελική φάση μιας μεγάλης και απαιτητικής προετοιμασίας. Στις 15 Αυγούστου θα συναγωνιστεί 24 κορυφαίες αθλήτριες με το όνειρο της διάκρισης.

Η ομάδα της Genesis Pharma, δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό της σε αυτή την κορυφαία της στιγμή και της εύχεται από καρδιάς, να πραγματοποιήσει τον αγώνα της ζωής της!

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΛΛΥΣ

Κέλλυ Αραούζου | ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Στα 25 της χρόνια, η Κέλλυ Αραούζου κατέχει ήδη δύο ατομικά παγκόσμια μετάλλια και πέντε ευρωπαϊκά και ετοιμάζεται για την πρώτη της Ολυμπιάδα.

Εξασφάλισε την πρόκρισή της το περασμένο καλοκαίρι στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κατακτώντας την 8η θέση στα 10χλμ. Στο ίδιο Πρωτάθλημα σημείωσε και την κορυφαία προσωπική της επιτυχία έως σήμερα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 5χλμ. ανοιχτής θάλασσας.

Έχει διανύσει ατελείωτα χιλιόμετρα στο νερό, επιδεικνύοντας εξαιρετική δύναμη και κυρίως μεγάλη θέληση και αγάπη για το άθλημά της. Άρχισε να κολυμπάει στα τέσσερά της χρόνια και αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο ήδη οκτώ χρόνια. Ξεκίνησε ως αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων στην πισίνα, με σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έκανε πανελλήνια ρεκόρ στα 400μ. και 800μ. ελεύθερο και μόλις σε ηλικία 17 ετών έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων του Μεξικού, όπου σημείωσε την πρώτη της μεγάλη διεθνή επιτυχία κατακτώντας ασημένιο μετάλλιο στα 1.500μ. Την ίδια χρονιά πέτυχε και την εισαγωγή της στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εξαιρετική της πορεία σε αγωνίσματα μεγάλων αποστάσεων στην πισίνα την ώθησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στην ανοιχτή θάλασσα. Από το 2009 συμμετέχει σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα στα 3, 5 και 10 χιλιόμετρα, διαγράφοντας μια εντυπωσιακή πορεία. Κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα 3χλμ. και χάλκινο στα 5χλμ. στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων το 2009. Το 2010 ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα 5χλμ. και ακολούθησαν χάλκινο μετάλλιο στα 10χλμ. στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2011 και ασημένια μετάλλια στα 5χλμ. και 10 χλμ. ανοιχτής θάλασσας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2012.

Εκτός από τις ατομικές της διακρίσεις, η συμμετοχή της στο ομαδικό άθλημα μαραθώνιας κολύμβησης της έχει φέρει ακόμη περισσότερες διακρίσεις, με τρία ευρωπαϊκά μετάλλια για τη χώρα μας, χρυσό το 2010, ασημένιο το 2012 και το 2014 και ασημένια διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2013.

Kelly photo

Σχετικά με την GENESIS PHARMA

Η GENESIS Pharma υπήρξε από τις πρώτες φαρμακευτικές εταιρείες σε ευρωπαϊκό επίπεδο με εξειδίκευση σε προϊόντα φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη μεταξύ των ελληνικών εταιρειών που εξειδικεύονται σε πρωτότυπα και καινοτόμα φάρμακα.

Συνεργάζεται με μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες έρευνας και ανάπτυξης και εισάγει στην Ελλάδα δεκάδες πρωτότυπες καινοτόμες θεραπείες για σπάνια, χρόνια και βαριάς μορφής νοσήματα σε έξι θεραπευτικούς τομείς: το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, την αιματολογία, την ογκολογία, τη νεφρολογία, τη δερματολογία και τη ρευματολογία. Δραστηριοποιείται επίσης στην Κύπρο και αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες για τους ρυθμούς ανάπτυξής της, την καινοτομία, θέματα ποιότητας και την έμπρακτη προσφορά της στον άνθρωπο και την κοινωνία, με δεκάδες εθνικά και ευρωπαϊκά βραβεία και πιστοποιήσεις.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής προσφοράς που αναλαμβάνει στοχεύουν να κάνουν θετική διαφορά στη ζωή κοινωνικά ευπαθών ομάδων, παιδιών και νέων. Το κοινωνικό της πρόγραμμα και η δέσμευσή της στην επιχειρηματική αριστεία, την έχουν αναδείξει ως τη φαρμακευτική εταιρεία με τις περισσότερες διακρίσεις στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης-CR Index από το 2009 έως σήμερα.

Διαβάστε ακόμη:

GENESIS Pharma: Ειδική διάκριση για την κοινωνική της προσφορά