ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bristol Myers Squibb και ΜΚΟ Praksis στηρίζουν δυναμικά τους πρόσφυγες

Οι ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη Bristol-Myers Squibb αντικατοπτρίζονται μέσα από τους εργαζόμενους της, τις ενώσεις ασθενών, τις υγειονομικές αρχές, τους επαγγελματίες υγείας και τις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις (MKO).

Bristol Myers Squibb και ΜΚΟ Praksis στηρίζουν δυναμικά τους πρόσφυγες

Στα πλαίσια αυτά, παρέδωσε πρόσφατα 9.000 κουτιά Depon στη ΜΚΟ Praksis για να υποστηρίξει τη λειτουργία παροχής φαρμάκων στις δομές της (Πολυιατρεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης, Κέντρα Ημερήσιας Υποδοχής Αθήνα Πειραιά και Θεσσαλονίκης) αλλά και των κινητών της ιατρικών μονάδων στα νησιά πρώτης υποδοχής των προσφύγων.

Η δωρεά αυτή εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα υποστήριξης της Praksis που έχει ξεκινήσει η BMS από πέρυσι με τη συγκέντρωση και παράδοση από τους εργαζόμενους της BMS ρούχων, τροφίμων και γραφικής ύλης για τους ωφελούμενους της Praksis. Φέτος, και δεδομένης της ανάγκης για ξεκαθάρισμα ρούχων με βάση το φύλο, την ηλικία και την εποχικότητα προκειμένου να παραδοθούν στους πρόσφυγες, ομάδα εργαζομένων αφιέρωσε 2 ημέρες στις δομές της Praksis, με στόχο να συμβάλει ενεργά στην κάλυψη αυτής της ανάγκης.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της BMS, κ. Emmanuel Lorge, η ηθική δεοντολογία αποτελεί τη βάση για την καθημερινή μας εργασία. Ως ηγετική παρουσία στον τομέα της βιοφαρμακευτικής, αναλαμβάνουμε σοβαρά τις ευθύνες μας και πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό, προς όφελος των ασθενών παγκοσμίως, της εταιρείας μας, των εργαζομένων μας, των μετόχων και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Διαβάστε ακόμη:

Η Bristol Myers Squibb δημιουργεί για τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Πεντέλης