ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διατροφή και ενέργεια το καλοκαίρι

Οι καθημερινές απαιτήσεις και υποχρεώσεις απαιτούν συγκέντρωση και πλήρη προσήλωση στο στόχο μας για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα.

Διατροφή και ενέργεια το καλοκαίρι

Σοφία Μαυραντζά

Ειδικά το καλοκαίρι μπορεί να αισθανόμαστε επιπλέον αδυναμία, καθώς η ζέστη σε συνδυασμό με τη σωματική και ψυχολογική επιβάρυνση που έχει προηγηθεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ρίχνει την ενέργειά μας στο ναδίρ.

Όμως, δεν είναι προτιμότερο να έχουμε την όρεξη για να κατακτήσουμε τον κόσμο κάθε μέρα; Όταν προσπερνάμε τις δυσκολίες και διψάμε για ζωή, τότε χρειαζόμαστε Superfoods Ιπποφαές.

Μία από τις πιο συχνές αιτίες κούρασης μέσα στο καλοκαίρι είναι η κακή διατροφή. Καλό θα είναι να τρώμε 4-5 φορές την ημέρα, να μην κάνουμε δίαιτες-αστραπή, να καταναλώνουμε φρέσκα φρούτα και λαχανικάκαι να πίνουμεάφθονο νερό.

entos

Το Superfoods Ιπποφαές είναι ο πολυτιμότερος «παίκτης» στις υπερτροφές με 190 βιοενεργά συστατικά, συμπυκνωμένα μέσα σε μία μικρή μαλακή κάψουλα που αντιστοιχεί σε 400 καρπούς. Περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα ω-3, ω-6, ω-9, βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα.

Το Superfoods Ιπποφαές είναι ένα μοναδικό φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που σου χαρίζει ενέργεια, τόνωση, ομορφιά και ευεξία. Με λίγα λόγια, πρόκειται για την πολυβιταμίνη της Φύσης, που είναι ικανή να σου δώσει συμπυκνωμένη δύναμη.

entos1

Πώς το καταναλώνεις; Πρόκειται για μία μαλακή κάψουλα που μπορείς να λάβεις μία φορά την ημέρα. Το έλαιο ιπποφαούς, που περιέχουν οι κάψουλες Ιπποφαές Eubias™, προκύπτει με ειδική επεξεργασία εκχύλισης, που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα.

Τι μπορείς να κάνεις όταν αισθάνεσαι πως χρειάζεσαι μία φυσική πολυβιταμίνη: