ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Κέλλας μιλάει για πλήρη διάλυση του ΕΚΑΒ μετά την τροπολογία του υπ.Υγείας

Για την πλήρη διάλυση του ΕΚΑΒ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κάνει λόγο ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή την τροπολογία του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με την οποία αεροπορικές ή άλλες εταιρείες μεταφορών για μίσθωση μέσων, μπορούν να “αντικαταστήσουν” το ΕΚΑΒ.

Ο Κέλλας μιλάει για πλήρη διάλυση του ΕΚΑΒ μετά την τροπολογία του υπ.Υγείας

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Κέλλας έχει ως εξής:

«Μετά την πλήρη κυβερνητική απραξία, για επαναπροκήρυξη των διαγωνισμών αγοράς ασθενοφόρων μέσω ΕΣΠΑ, για επισκευή και συντήρηση των ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ, οι “φωστήρες” του Υπουργείου Υγείας, βάζουν το “κερασάκι στην τούρτα”...

Με τροπολογία που κατέθεσαν χθες στη βουλή “παρέχεται η δυνατότητα σύμβασης στο ΕΚΑΒ, με αεροπορικές ή άλλες εταιρείες μεταφορών για μίσθωση μέσων, ύστερα από έγκριση του Υπουργού Υγείας και Πρόνοιας, στην περίπτωση που τα δικά του μέσα δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών του”.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, απαξιώνει πλήρως το ΕΚΑΒ. Το αχτύπητο δίδυμο Ξανθού – Πολάκη, πετά “λευκή πετσέτα” στην επίλυση των προβλημάτων του χώρου της Υγείας. Ποτέ η υγεία δεν ήταν σε τέτοιο χάλι. Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Διαβάστε ακόμη:

ΠΟΕΔΗΝ: Το ΕΚΑΒ νεκροταφείο ασθενοφόρων - Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ