ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO παρούσα στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Στον 34ο επετειακό Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου συμμετείχε η φαρμακοβιομηχανία DEMO με την ομάδα του Κάνε Mία Ευχή Ελλάδος (Make A Wish).

H Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO παρούσα στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Να σημειωθεί, ότι εφέτος συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την πρώτη σύγχρονη διοργάνωση Μαραθωνίου, ενός αγωνίσματος εμπνευσμένου από την αρχαία διαδρομή του Αθηναίου οπλίτη ημεροδρόμου μετά τη Μάχη του Μαραθώνα.

Περισσότεροι από 60 εργαζόμενοι της DEMO συμμετείχαν στις διαδρομές των 5χλμ, 10 χλμ, και 42χλμ. με αισθήματα συγκίνησης, ομαδικότητας και υπερηφάνειας στηρίζοντας το έργο του Κάνε Mία Ευχή Ελλάδος. Η συνεργασία της DEMO με τον Οργανισμό Κάνε Mία Ευχή Ελλάδος ξεκίνησε το το 2015 όπου απόκτησαν 1.000 αστέρια ευχής για τις ημέρες των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της DEMO έχουν θέσει ως προτεραιότητα τους, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων που βοηθούν τα παιδιά. Οι εργαζόμενοι της DEMO έτρεξαν για πρώτη φορά στην Διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με τη συμμετοχή περισσότερων συναδέλφων τους. Όπως είπαν χαρακτηριστικά «Αναμετρηθήκαμε με τις δυνάμεις μας, τους στόχους μας και τον εαυτό μας. Και όπως πάντα κέρδισε... η καλύτερη πλευρά μας!».