ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανάθεση προμήθειας υγειονομικού υλικού από το υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναφορικά με την προμήθεια υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού, απευθύνει η Υπηρεσία Ασύλου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Η πρόσκληση σημειωτέον, αφορά σε απευθείας ανάθεση.

 

Ανάθεση προμήθειας υγειονομικού υλικού από το υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής

Ειδικότερα, η Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής προτίθεται να προβεί στην ανάθεση προμήθειας υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού για την κάλυψη των αναγκών σε υγειονομικά και φαρμακευτικά είδη της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου, όλων των Περιφερειακών Γραφείων Ασύλου καθώς και των αυτοτελών κλιμακίων Ασύλου ανά την Ελλάδα, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.

Η προμήθεια αφορά σε αλοιφές για επούλωση εγκαυμάτων, βαμβάκι, γάζες αποστειρωμένες, συγκολλητικές ταινίες, επιδέσμους, αιμοστατικό επίδεσμο, οξυζενέ, αντιμικροβιακή αλοιφή, γάζες αντιβιοτικές, φυσιολογικό ορό, και άλλα είδη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, γίνονται αποδεκτές προσφορές που θα υποβληθούν για το σύνολο της προμήθειας και όχι για μέρος αυτών. Το συνολικό κόστος κάθε προσφοράς δεν θα πρέπει να ξεπερνά το εγκεκριμένο το οποίο ανέρχεται σε 11.658,44€ (στην τιμή, περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ).

Οι προσφορές μπορούν να κατατεθούν σε σφραγισμένο φάκελο, στην Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου, Π. Κανελλοπούλου 2, Τ.Κ. 10177, Αθήνα στο Γραφείο Πρωτοκόλλου από 17-11-2016 ημέρα Πέμπτη 17-11-2016 μέχρι και 24-11-2016 ημέρα Πέμπτη η οποία και ορίζεται ως ημερομηνία λήξης υποβολής των Προσφορών.