ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη Ανδρέα Ξανθού στην Πάτρα σήμερα

Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, προκειμένου να επισκεφθεί τα δημόσια νοσοκομεία αλλά και την μονάδα ΠΕΔΥ και να συζητήσει με τους υγειονομικούς την κατάσταση της δημόσιας υγείας στην Δυτική Περιφέρεια.

Επίσκεψη Ανδρέα Ξανθού στην Πάτρα σήμερα

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της περιοδείας του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού στην Πάτρα έχει ως εξής:

Στις 10 πμ επίσκεψη στο Γ.Ν. Πατρών («Αγ. Ανδρέας») και συζήτηση στο αμφιθέατρο με την διοίκηση, τους επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς του νοσοκομείου και με τους εργαζόμενους. Αμέσως μετά την συζήτηση, επίσκεψη στο 7όροφο κτήριο και ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών.

Στις 12.30 μμ άφιξη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και συζήτηση με την διοίκηση, τους επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς και με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Στην συζήτηση θα πάρουν μέρος και οι φορείς του ΓΝ Ανατ. Αχαΐας στο Αίγιο (αν. διοικήτρια , δ/ντής ιατρικής υπηρεσίας, τριμελής ΕΙΝΑ, σωματείο εργαζομένων).

Στις 5.00 μμ άφιξη στο «Καραμανδάνειο» παιδιατρικό νοσοκομείο και σύσκεψη με τους φορείς (διοίκηση, δ/ντής ιατρικής υπηρεσίας, πρόεδρο επιστ. Συμβουλίου, υπεύθυνους ιατροπαιδαγωγικού κέντρου, τριμελής ΕΙΝΑ και σωματείο εργαζομένων ).

Στις 6μμ άφιξη στη ΜΥ ΠΕΔΥ Αγ. Αλεξίου και συζήτηση με τους επιστημονικά υπευθύνους .

Συνέντευξη τύπου δεν θα δοθεί. Ο Υπουργός θα απαντήσει σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ αμέσως μετά την σύσκεψη στο ΠΓΝΠ , στον χώρο έξω από το αμφιθέατρο.