ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σημαντική διάκριση για την ΑstraZeneca στα βραβεία “Prix Galien Greece 2017”

Το βραβείο του «Καλύτερου Φαρμακευτικού Προϊόντος» για το Osimertinib έλαβε η AstraZeneca, στα διεθνούς κύρους φαρμακευτικά βραβεία Prix Galien Greece 2017 που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σημαντική διάκριση για την ΑstraZeneca στα βραβεία “Prix Galien Greece 2017”

Η Έλενα Χουλιάρα, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδος και Κύπρου, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη διάκριση σε ένα τόσο σημαντικό θεσμό όπως τα Prix Galien Greece. Το Osimertinib είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της προσέγγισής μας στον σχεδιασμό εξατομικευμένων φαρμάκων που προσφέρουν την κατάλληλη θεραπεία στον κάθε ασθενή, σεβόμενοι τους περιορισμένους πόρους του συστήματος υγείας. Είμαστε περήφανοι που έχουμε στο pipeline μας το Οsimertinib, και μπορούμε να το παρέχουμε και στους Έλληνες ασθενείς.»

Τα διεθνώς αναγνωρισμένα φαρμακευτικά βραβεία Prix Galien Greece διοργανώθηκαν για τρίτη φορά στη χώρα μας επιβραβεύοντας και φέτος την επιστημονική έρευνα και καινοτομία σε μια λαμπρή τελετή παρουσία διακεκριμένων επιστημόνων και εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσία της χώρας μας.

Σχετικά με την AstraZeneca

Η AstraZeneca είναι μια παγκόσμια, βασιζόμενη στην καινοτομία βιοφαρμακευτική εταιρεία η οποία επικεντρώνεται στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορία συνταγογραφούμενων φαρμάκων, κυρίως στον τομέα των καρδιαγγειακών, μεταβολικών, αναπνευστικών, φλεγμονωδών, αυτοάνοσων, ογκολογικών, λοιμωδών και νευροψυχιατρικών παθήσεων (νευροεπιστημών). Η AstraZeneca δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και τα καινοτόμα της φάρμακα χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ασθενών παγκοσμίως.