ΕΙΔΗΣΕΙΣ

DEMO ΑΒΕΕ: Business Day στις εγκαταστάσεις της

Σταθερά στο πλευρό των νέων επιστημόνων, προσλαμβάνοντας συστηματικά και επενδύοντας σε νέους αποφοίτους, στηρίζοντάς τους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους, είναι εδώ και χρόνια η αμιγώς ελληνική φαρμακευτική Demo

DEMO ΑΒΕΕ: Business Day στις εγκαταστάσεις της

Θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε νέους να γνωρίσουν καλύτερα την εταιρεία, η DEMO συμμετείχε ενεργά στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας που οργανώνει κάθε χρόνο ο καθηγητής ΑΣΟΕΕ κ. Ιορδάνης Λαδόπουλος και η ομάδα του.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία οργάνωσε ειδικό Business Day στις 22 Μαΐου 2017, όπου υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της 27 νέους φοιτητές και απόφοιτους. Οι νέοι επιστήμονες ενημερώθηκαν για την εταιρεία, τη δομή της και τις ευκαιρίες απασχόλησης ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ανώτερα και ανώτατα στελέχη για τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους στην αγορά του φαρμάκου. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους Παραγωγής και στα Εργαστήρια, όπου είδαν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας μίας Φαρμακοβιομηχανίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τους δόθηκαν πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους, να γράψουν βιογραφικό και να αντιμετωπίσουν μία συνέντευξη εργασίας, ενώ η ημέρα έκλεισε με χαιρετισμό στους νέους από τον Αντιπρόεδρο της DEMO, κ. Δημήτρη Δέμο και παρουσίαση των ευκαιριών σταδιοδρομίας τους στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία.
Είχε προηγηθεί του Business Day η ομιλία του κ. Δημητρίου Δέμου στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας ο οποίος και συμμετείχε σε πάνελ με τίτλο: «Εξελίξεις στον Φαρμακευτικό κλάδο: τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση», την Παρασκευή, 17 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής.

DEMO: Ελληνικά φάρμακα με παγκόσμια εμβέλεια

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Με τρεις παραγωγικές μονάδες έκτασης 45.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό που ξεπερνά τα 800 άτομα, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 80 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Νότιο Αμερική και την Ωκεανία.

Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Ηθικό Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.

DEMO slogan

Διαβάστε ακόμη:

Συμμαχία κοινωνικής ευαισθησίας Demo-Χαμόγελου του Παιδιού