ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΓΝΗ Βενιζέλειο: Πώς εξελίσσεται η υγεία των τραυματιών μετά το σεισμό της Κω

Ομαλά εξελίσσεται η υγεία των τεσσάρων τραυματιών που μεταφέρθηκαν από το νησί της Κω μετά τον καταστροφικό σεισμό και νοσηλεύονται στο ΠαΓΝΗ-Γ.Ν.Βενιζέλειο.

ΠΑΓΝΗ Βενιζέλειο: Πώς εξελίσσεται η υγεία των τραυματιών μετά το σεισμό της Κω

Πρόκειται για δύο ξένους, οι οποίοι νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και δύο Έλληνες (μία γυναίκα, η οποία αναμένεται να λάβει σύντομα εξιτήριο και έναν άνδρα).

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ, η κατάσταση της υγείας τους σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου, έχει ως εξής:

1. Ο άνδρας, 21 ετών, Σουηδικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έχει ξυπνήσει, είναι σε ήπια καταστολή σε βελτιούμενη κατάσταση. Αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο στο δεξί του χέρι.

2. Ο άνδρας, 23 ετών, Νορβηγικής υπηκοότητας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), η κλινική του κατάστασή είναι σημαντικά βελτιωμένη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου μας.

3. Ο άνδρας, 37 ετών, ελληνικής υπηκοότητας με τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική για παρακολούθηση.

4. Η γυναίκα, 28 ετών, ελληνικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, η κατάστασή της είναι καλή. Εφόσον οι σημερινές εξετάσεις είναι καλές, αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.