ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Silver βραβείο για τη WinMedica στα Healthcare Business Awards 2017

Το Silver βραβείο στην κατηγορία Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις/Επικοινωνία, απέσπασε η φαρμακευτική εταιρεία WinMedica στα Healthcare Business Awards 2017, που διοργανώθηκαν από το Health Daily και τη Boussias Communications την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, στην Αθήνα.

Silver βραβείο για τη WinMedica στα Healthcare Business Awards 2017

Η βράβευση αφορά στην επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας για την προώθηση του συμπληρώματος διατροφής Sideral® Sport.

Δύο Sites, Facebook, YouTube και Instagram, αλλά και ένα σύνολο παράλληλων, διαδραστικών ενεργειών χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία και κατάφεραν να μεταφέρουν σε χιλιάδες αθλητές και αθλούμενους μηνύματα που αφορούν στη σωστή άθληση και τη διατροφή. Στόχος της διαφημιστικής εκστρατείας δεν ήταν μόνο να παρουσιάσει ένα νέο προϊόν, αλλά και να καθιερώσει το SiderAL® Sport συνώνυμο της ευεξίας και σωστού τρόπου ζωής.

Τις διαφημιστικές ενέργειες δημιούργησε, υποστήριξε και παρακολούθησε για λογαριασμό της WinMedica η εταιρεία Εκδόσεων και Επικοινωνίας Think Plan Be.

Σχετικά με τη WinMedica

Η WinMedica είναι μία ελληνική φαρμακευτική εταιρία με ταχύτατη ανάπτυξη που δραστηριοποιείται στην φαρμακευτική αγορά από το 2008 μέσω στρατηγικών συμμαχιών με καταξιωμένες ερευνητικές εταιρίες για την εισαγωγή και κυκλοφορία καινοτόμων σκευασμάτων, ενώ παράλληλα αναπτύσσει υψηλής προστιθέμενης αξίας γενόσημα φάρμακα. Τοποθετείται στρατηγικά στις ανερχόμενες αγορές των βιοτεχνολογικών προϊόντων και επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη μέσω εθνικών και διεθνών ερευνητικών προγραμμάτων. Σήμερα απασχολεί 135 εργαζομένους με μεγάλη εμπειρία στη φαρμακευτική αγορά.