ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διοικητικές αλλαγές στην AstraZeneca

Διοικητικές αλλαγές στην AstraZeneca

Σε νέα διοικητική αλλαγή στην ηγετική της ομάδα προχώρησε η AstraZeneca. Συγκεκριμένα, τη θέση του Medical Affairs Director αναλαμβάνει ο κ. Γρηγόρης Ντάκουλας.

Τηρώντας την πάγια δέσμευση της απέναντι στους εργαζομένους της να παρέχει ευκαιρίες ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης, η AstraZeneca αξιοποιεί τα στελέχη της εταιρείας, δημιουργώντας μία δυναμική ηγετική ομάδα αντάξια του αναπτυξιακού της πλάνου.

Ο κ. Γρηγόρης Ντάκουλας είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδικότητα στην Ακτινολογία. Ξεκίνησε την καριέρα του στην φαρμακοβιομηχανία το 2007, ενώ εντάχθηκε στο δυναμικό της AstraZeneca τον Ιούλιο του 2015 ως Medical Affairs Manager της Ογκολογίας. Στην περίοδο αυτή έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια της AstraZeneca να αναδειχθεί μια από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στο χώρο της Ογκολογίας, ακολουθώντας το όραμά μας σε παγκόσμιο επίπεδο «να επαναπροσδιορίσουμε τα θεραπευτικά πρότυπα για να εξαλείψουμε τον καρκίνο ως αιτία θανάτου».

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδας και Κύπρου κυρία Έλενα Χουλιάρα δήλωσε: «Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να παρέχουμε ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στους εργαζομένους της AstraZeneca. Είμαστε σίγουροι ότι η προσωπικότητα του Γρηγόρη σε συνδυασμό με την εμπειρία και εξειδίκευσή του στις στρατηγικές θεραπευτικές μας κατηγορίες θα ενδυναμώσουν περαιτέρω την AstraZeneca Ελλάδας.»

Σχετικά με την AstraZeneca

Η AstraZeneca είναι μια παγκόσμια, βασιζόμενη στην καινοτομία βιοφαρμακευτική εταιρεία η οποία επικεντρώνεται στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορία συνταγογραφούμενων φαρμάκων, κυρίως στον τομέα των καρδιαγγειακών, μεταβολικών, αναπνευστικών, φλεγμονωδών, αυτοάνοσων, ογκολογικών, λοιμωδών και νευροψυχιατρικών παθήσεων (νευροεπιστημών). Η AstraZeneca δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και τα καινοτόμα της φάρμακα χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ασθενών παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμη:

AstraZeneca: Υποτροφία ύψους 35.842 ευρώ σε Ελληνίδα ερευνήτρια

 

H AstraZeneca υποστηρικτής της Εβδομάδας Kαινοτομίας 2017

Οι Έλληνες ασθενείς έχουν ανάγκη από καινοτόμες θεραπείες & από κλινικές μελέτες που να αξιολογούνται

BEST OF NETWORK