ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Αρμονία της Γιόγκα: Το 5o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Αρμονία της Γιόγκα: Το 5o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα αυτό το Σαββατοκύριακο

O Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας σε συνεργασία με την Κοινότητα Γιόγκα «Light of Yoga», διοργανώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Οκτωβρίου, το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα, με τίτλο «Η Αρμονία της Γιόγκα», στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ελληνικού, που βρίσκεται στην πρώην αμερικανική βάση Ελληνικού (στάση Μετρό Ελληνικό).

Η Γιόγκα αποτελεί ένα φιλοσοφικό σύστημα, το οποίο έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 4000 χρόνια και εμπεριέχει πρακτικές που αποσκοπούν στη σταδιακή ανάπτυξη της συνειδητότητας του ατόμου. Απώτερος στόχος της είναι η εναρμόνιση της ανθρώπινης ύπαρξης σε νοητικό, ψυχικό και σωματικό επίπεδο. Σκοπός της δράσης αυτής είναι η γνωριμία του κοινού με τη φιλοσοφία και τις αρχές της Γιόγκα.

Δύο μέρες αφιερωμένες στη χαλάρωση & την ευεξία, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε 42 μαθήματα - εργαστήρια διαφορετικών συστημάτων Γιόγκα, από διακεκριμένους δασκάλους, καθώς και 7 ομιλίες - διαλέξεις Γιόγκα για τα οφέλη της. Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού χώρου θα φιλοξενηθούν 15 περίπτερα με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τη Γιόγκα, καθώς και τον υγιεινό τρόπο ζωής γενικότερα.

Είσοδος 10 ευρώ και για τις 2 ημέρες.

Διαβάστε ακόμη:

Γιόγκα: 5 προβλήματα ψυχικής υγείας που μπορεί να επιλύσει

Links

BEST OF NETWORK

PlusQueen